Νίκη πρόκριση για την Σλόβαν στο κύπελλο

Από paok24.com: Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa Conference League, πέρασε με σχετική άνεση το εμπόδιο της Σλάβια Κόζιτσε για τους 32 του κυπέλλου Σλοβακίας με το ευρύ 0-5.
Πηγή: paok24.com
Νίκη πρόκριση για την Σλόβαν στο κύπελλο

Με μία μίξη 11άδας ανάμεσα σε βασικούς και αναπληρωματικούς, ο Βλαντιμίρ Βάις, είδε τον Ντράζιτς να κάνει το 0-1 στο 25ο λεπτό, αλλά την Σλάβια Κόζιτσε να κρατά χαμηλά την μεγάλη της αντίπαλο, παρότι είναι στην τρίτη εθνική κατηγορία της Σλοβακίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σλόβαν Μπρατισλάβας ξεμπούκωσε για τα καλά και έφτασε στο 0-5. Ο Ντράζιτς έκανε χατ-τρικ με γκολ του στο 48′ και στο 57′, ενώ ο Μραζ έκανε το 0-3 στο 55′ και ο Βόιτκο στο 79′ έκλεισε το σκορ.

Πλέον η Σλόβαν Μπρατισλάβας μετά και από αυτήν πρόκριση στο κύπελλο, θα πάει στην έδρα της Τρέντσιν για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Γιβραλτάρ για τον αγώνα με την Λίνκολν στην 4η αγωνιστική του Europa Conference League, ενώ θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στις 25 Νοεμβρίου, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει τα πάντα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Διαβάστε ακόμη...