Rival Analysis: Το προφίλ του Ολυμπιακού

Λίγο πριν τη σέντρα του μεγάλου ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22, το Rival Analysis του paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paokfc.gr
Rival Analysis: Το προφίλ του Ολυμπιακού

 Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν. Οι βλέψεις για πορεία στο UEFA Champions League σταμάτησαν στη Λουντογκόρεντς και τον 3ο προκριματικό γύρο, με την ομάδα του Πειραιά να καταφέρνει να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας και να εξασφαλίζει μία θέση τους ομίλους του UEFA Europa League

Οι Ερυθρόλευκοι στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχουν συγκεντρώσει 14 βαθμούς και βρίσκονται στην δεύτερη θέση, δύο πίσω από την ΑΕΚ, η οποία έχει έναν αγώνα περισσότερο κι έναν πάνω από τον ΠΑΟΚ και τον ΝΠΣ Βόλος.Στο Europa League ο Ολυμπιακός έχει έξι βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και είναι στη δεύτερη θέση, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκριση με δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές.Το αγωνιστικό προφίλΣτον πάγκο των Πειραιωτών παραμένει για άλλη μια χρονιά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μέτρα ήδη δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και οι άνθρωποι της ομάδας επένδυσαν για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν την τύχη της ομάδας στα έμπειρα χέρια του. Με το πέρας της σεζόν θα αποτελεί τον μακροβιότερο τεχνικό του κλαμπ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.Οι Ερυθρόλευκοι φέτος άλλαξαν για μία ακόμα φορά το ρόστερ τους με πολλά νέα πρόσωπα να έρχονται και αρκετά να αποχωρούν.Οι Ελ Αραμπί, Καμαρά, Μασούρας και Μπουχαλάκης, καθώς και ο 37χρονος πια Βαλμπουενά συνεχίζουν να αποτελούν και φέτος τα βαρόμετρα για τους Πειραιώτες.

Από κει και πέρα, οι Αγκιμπού Καμαρά, Τόμας Βατσλίκ και Τικίνιο Σοάρες είναι οι μεταγραφές που μέχρι στιγμής έχουν... βγει στον Ολυμπιακό κι έχουν σημαντικό ρόλο στην ομάδα, ενώ ο Ολυμπιακός περιμένει βοήθειες κι από τους Καρμπόβνικ, Ρόνι Λόπες, Ονιεκούρου, Γκάρι Ροντρίγκες και Κούντε, που ήρθαν το καλοκαίρι με σκοπό να ενισχύσουν την ομάδα.Σημαντική απώλεια αυτή του Κώστα Φορτούνη, ο οποίος τραυματίστηκε στην προετοιμασία κι αναμένεται να χάσει μεγάλο μέρος της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...