Θέλει νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Από thessports.gr:Χαρούμενος στον Ολυμπιακό και έτοιμος να παίξει απέναντι στην παλιά του ομάδα, δηλώνει ο Γκάρι Ροντρίγκες ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.
Πηγή: thessports.gr
Θέλει νίκη επί του ΠΑΟΚ ο Ροντρίγκες

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες στη Nova:

Για τη ψυχολογία της ομάδας: «Είναι μία άλλη μέρα, συγκεντρωνόμαστε στο ντέρμπι, όλοι είναι ενθουσιασμένοι, όλοι θέλουν να παίζουν στο ντέρμπι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι».

Για την απουσία του κόσμου: «Για εμάς δεν είναι καλό, μας αρέσει να έχουμε τον κόσμο μας και σε ένα ντέρμπι είναι πάντα σημαντικοί. Δεν θα είναι καταστροφικό για εμάς, πρέπει να νικήσουμε τον αγώνα και να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Ποιο είναι το συναίσθημα που θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ ωραίο να παίζεις ντέρμπι, ιδιαίτερα κόντρα στην παλιά μου ομάδα. Τους σέβομαι, το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με τον σεβασμό. Είμαι επαγγελματίας θέλω τους τρεις πόντους και να τους κερδίσω φυσικά».

Για την κατάστασή του: «Νιώθω καλά, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Θα είμαι έτοιμος γι' αύριο. Χρειάζομαι παιχνίδια για να είμαι ακόμη πιο έτοιμος. Όλα στην ώρα τους. Προετοιμάζομαι για να βοηθήσω την ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...