Θόρουπ : “Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ"

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΟΚ μίλησε κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γενς Θόρουπ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο "Πάρκεν" για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ.
Πηγή: sfina.gr
Θόρουπ : “Δυνατή ομάδα ο ΠΑΟΚ"

"Ανυπομονώ για το βράδυ της Πέμπτης! Ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, είχαμε την πλήρη συγκέντρωση σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες και παρουσιάσαμε ένα καλό πρόσωπα. Και αύριο μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για να παίξουμε στην Ευρώπη και την νέα χρονιά", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Κοπεγχάγης.

Σε ερώτηση για το πως περιμένει τον ΠΑΟΚ και την προετοιμασία για αυτή την αναμέτρηση είπε : "Ως συνήθως, έχουμε προετοιμαστεί πλήρως για τον αντίπαλο, τόσο μέσω βίντεο όσο και με τους σκάουτερ μας που είδαν ζωντανά τους αγώνες του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια δυνατή ομάδα, με πολύ ατομική ποιότητα στην επίθεση. Έχουν αρκετούς γρήγορους παίκτες που βρίσκουν καλούς συνδυασμούς. Είναι μια έμπειρη ομάδα που έχει πολλές παραστάσεις σε αυτό το επίπεδο".

Ο Θόρουπ μίλησε και για τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει η Κοπεγχάγη αναφέροντας μεταξύ άλλων : "Τόσο ο Βίκτορ (σ.σ Κρίστιανσεν) όσο και ο Στάγκε ήταν στην προπόνηση σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και αύριο στο γήπεδο, δεν υπάρχει λόγος να πούμε αν θα παίξουν ή όχι"

"Παρεμπιπτόντως, και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικούς αγώνες την Κυριακή", πρόσθεσε ο Θόρουπ και συνέχισε λέγοντας : "Ο ΠΑΟΚ συναντά τον Ολυμπιακό και έχουμε το ντέρμπι με την Μπρόντμπι, οπότε μπορεί να είναι ένας αγώνας τακτικής αύριο. Δεν λέω ότι οι ομάδες θα παίξουν για την ισοπαλία, αλλά μπορεί να ζήσουν και οι δύο με αυτή. Η προσέγγισή μας στον αγώνα θα είναι όπως πάντα, να κάνουμε ένα παιχνίδι που θα το διασκεδάσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε".

Διαβάστε ακόμη...