Ψάχνεται και η Κοπεγχάγη

Από paok24.com: Όταν έγινε η κλήρωση του ομίλου όπου συμμετέχει ο ΠΑΟΚ, η Κοπεγχάγη ήταν σε φουλ φόρμα. Στο τέλος του καλοκαιριού, η ομάδα της Δανίας έκανε ένα τρομερό σερί νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Εννιά νίκες με 29-7 τέρματα υπέρ της!
Πηγή: paok24.com
Ψάχνεται και η Κοπεγχάγη

Μετά το ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Μίντιλαντ στις 19/9 και την εντός έδρας ήττα με 0-1, η Κοπεγχάγη έχασε τη φόρμα της. Από τότε ψάχνεται και μεταξύ άλλων προσπαθεί να ξεπεράσει και τις δύο σοβαρές απουσίες στο κέντρο. Οι Ζέκα και Φαλκ (αμφότεροι αρχηγοί) χτύπησαν σε απόσταση λίγων εβδομάδων και το κενό τους στο κέντρο (έπαιζαν μαζί στα αμυντικά χαφ του 4-2-3-1) δύσκολα καλύπτεται σε όλα τα επίπεδα.

Στα τελευταία έξι ματς και μετά το διπλό στη Μπρατισλάβα η Κοπεγχάγη έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, ενώ δέχεται γκολ σε όλες της αναμετρήσεις της! Στο πρωτάθλημα βρίσκεται δεύτερη, τρεις πόντους (28-25) πίσω από τη Μίντιλαντ.

Πρωταγωνιστές μέχρι τώρα είναι οι Πεπ Μπίελ (Ισπανός μεσοεπιθετικός που παίζει είτε δεξιά είτε στον άξονα με εφτά γκολ και τέσσερις ασίστ), ο 25χρονος Δανός μεσοεπιθετικός Στάγκε με τέσσερα γκολ,  ο νεαρός διεθνής φορ Γιόνας Βίντ με τα τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ (μοιραίος προχθές στο 1-1 με τη Σοντερίσκε αφού έχασε πέναλτι στο τέλος), ενώ πολύ καλά πάει και ο Ολλανδός δεξιός μπακ Κέβις Ντάικς που αποκτήθηκε φέτος από τη Φιορεντίνα.

Από τις ακριβές (άνω των δύο εκατομμυρίων) μεταγραφές τους ο Πολωνός τερματοφύλακας Γκραμπάρα που ανήκε στη Λίβερπουλ έχει ήδη καθιερωθεί (εφτά φορές κράτησε το μηδέν πίσω), ενώ ο Ισλανδός Γιοχάνεσον παίζει στα χαφ μαζί με τον Δανό Λεράγκερ (αποκτήθηκε από τη Τζένοα).

Πέρα από την τωρινή της κατάσταση, πρέπει να τονιστεί ότι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα, ανανεώθηκε φέτος σε σημαντικό ποσοστό,  παίζει επιθετικά και φυσικά έχει καλή έδρα και υψηλούς στόχους.  Συνολικά στη χρονιά μετράει 14 νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες με απολογισμό τερμάτων 54-19. Εντός έδρας έχει 6-3-1.

Διαβάστε ακόμη...