Διπλό «χτύπημα» για την Κοπεγχάγη: «Χάσαμε δύο από τους καλύτερους του πρωταθλήματος»

Από sdna.gr : Δύο εξαιρετικά σημαντικές απουσίες καλείται να διαχειριστεί η Κοπεγχάγη που είδε τους Κάρλος Ζέκα και Ράσμους Φαλκ να τίθενται νοκ άουτ, σοκάροντας τους Δανούς: «Χάσαμε δύο από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος», ανέφερε ο τεχνικός των Δανών.
Πηγή: sdna.gr
Διπλό «χτύπημα» για την Κοπεγχάγη: «Χάσαμε δύο από τους καλύτερους του πρωταθλήματος»

«Λαβωμένη» εμφανίζεται η Κοπεγχάγη καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Κάρλος Ζέκα, μπήκε στα... πιτς με ρήξη χιαστού ενώ εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις έως έξι εβδομάδες με μυϊκό τραυματισμό θα μείνει και ο Ράσμους Φαλκ.

«Πρώτα απ΄όλα είναι δύσκολο για τους δύο παίκτες που τίθενται νοκ άουτ σε αυτό το κρίσιμο σημείο της σεζόν. Τους έχουμε στο μυαλό μας και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Είναι δύο πολύ πνευματικά ισχυροί άνθρωποι, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα το ξεπεράσουν...

Ως ομάδα, είναι προφανές ότι είναι μεγάλη απώλεια για εμάς να χάσουμε δύο από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι το βάρος πέφτει στην υπόλοιπη ομάδα και αναμένουμε από τους άλλους παίκτες να αναλάβουν μεγαλύτερη ευθύνη τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου...» ανέφερε ο προπονητής των Δανών, Γενς Θόρουπ.

Διαβάστε ακόμη...