Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην ΑΕΚ, καθώς ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ένωσης!
Πηγή: paok24.com
Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ

Το βράδυ της Παρασκευής από τη Σαουδική Αραβία έγινε γνωστό ότι ο Σέρβος τεχνικός της ΑΕΚ είχε πρόταση από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας.

Η εξέλιξη αυτή άνοιξε θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, καθώς ήταν κάτι που φαινόταν να απασχολεί και τον Μιλόγεβιτς, με την Ένωση λίγο αργότερα να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Σέρβο προπονητή.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του», ανέφερε η ανακοίνωση της Ένωσης.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...