Rival Analysis: Το προφίλ του ΟΦΗ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Ηράκλειο για ν' αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2021-22 και το Rival Analysis του paokfc.gr αναλαμβάνει να σας συστήσει την ομάδα του Ηρακλείου, λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.
Πηγή: paokfc.gr
Rival Analysis: Το προφίλ του ΟΦΗ

 Είναι αναμφίβολα, αυτό του ΟΦΗ, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα project που τρέχει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ένα project άκρως ποδοσφαιρικό, με ανθρώπους που έχουν περάσει όλη τη ζωή τους στα γήπεδα.Ο ΟΦΗ συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και τη σεζόν 2021-22, πιστός στη φιλοσοφία του.

Η περσινή σεζόν μπορεί να μην έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, η ομάδα να αναγκάστηκε ακόμα και να συζητά το ενδεχόμενο της παραμονής ή μη στην κατηγορία, αλλά κανείς και σε καμία περίπτωση δεν έπαψε να πιστεύει πως ο δρόμος και ο στόχος για τον σύλλογο δεν μπορεί παρά να είναι αυτός της δουλειάς που θα φέρει την ανάκαμψη.

Το καλοκαίρι η προσπάθεια και η σκληρή δουλειά, τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο, έδωσαν βάσιμα δείγματα για αισιοδοξία. Η ομάδα στήθηκε με βάση τα «θέλω» του προπονητή και οι προσδοκίες για σοβαρή και αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα είναι διάχυτες στο Ηράκλειο. Στόχος η επιστροφή στα Play Offs και η μάχη μέχρι τέλους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τα κλειδιά στο Νιόπλια

Ο Νίκος Νιόπλιας ανέλαβε πέρυσι τον Μάρτιο και κατάφερε ν' αλλάξει την εικόνα της ομάδας, συμβάλλοντας στην παραμονή της. Η βελτίωση στο αγωνιστικό κομμάτι οδήγησε τους ανθρώπους της ομάδας να εμπιστευτούν τον έμπειρο τεχνικό και για τη φετινή σεζόν.

Ο Νιόπλιας φέρνει μαζί του εμπειρία, έχοντας περάσει από τους πάγκους της Εθνικής Νέων, του Παναθηναϊκού, της Εθνικής Κύπρου, του Ατρόμητου, αλλά και του ΟΦΗ τη σεζόν 2016-17, έχοντας πανηγυρίσει ένα νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και μία δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του 2007

.Ενίσχυση στο ρόστερ

Ο ΟΦΗ κατάφερε να διατηρήσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ του αναλλοίωτο, με τους Στάρτζεον, Βαζ, Βαφέα, Σακόρ και Σαρδινέρο να είναι οι πιο σημαντικές απώλειες.

Έντονη δραστηριότητα είχαμε στο κομμάτι των... αφίξεων. Πασαλίδης, Καμάου, Βαν Ντούινεν, Ντουρμισάι, Επασί, Γκαγιέκος, Τοράλ κι ο δικός μας Λάζαρος Λάμπρου, που αγωνίζεται στην ομάδα του Ηρακλείου με τη μορφή δανεισμού, ήρθαν για να δώσουν λύσεις, να καλύψουν κενά και να ανεβάσουν την ποιότητα του ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του ο Νιόπλιας

Ο ΟΦΗ τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ισοπαλίες. Οι Κρητικοί έβγαλαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα κόντρα σε Άρη, ΑΕΚ, Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, χωρίς να ηττηθούν, αλλά με μόλις τέσσερις βαθμούς βρίσκονται στην ένατη θέση της βαθμολογίας.Από τους παίκτες της ομάδας έχει ξεχωρίσει ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος είναι πλέον ο ηγέτης της.

Έχει πετύχει ήδη τρία γκολ, ενώ από τους νεοφερμένους, ο Επασί έχει πάρει φανέλα βασικού κάτω από τα δοκάρια, ο Γκαγιέκος έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία και θα λείψει από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπως κι ο Καμάου.Σταθερές για την ομάδα του Νιόπλια αποτελούν οι Βούρος, Διαμαντής, Κοροβέσης, Λάμπρου, Πασαλίδης, αλλά κι ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν, ο οποίος δείχνει να έχει αφήσει πίσω του τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...