"Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ιστορίας μας"

Από paok24.com: Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης ανέλυσε το παιχνίδι. Χαρακτήρισε τη νίκη ως μία από τις μεγαλύτερες της ιστορίας της ομάδας του, ενώ αποθέωσε τους παίκτες του για την εμφάνιση.
Πηγή: paok24.com
"Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ιστορίας μας"

Όπως είπε δε βιάζεται καθώς είναι νωρίς ακόμη, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του ΠΑΟΚ, τον οποίο όπως είπε περιμένει πολύ καλύτερο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

"Είναι η πρώτη αγωνιστική και δε μπορώ να μη δώσω συγχαρητήρια την ομάδα μου όχι για τη νίκη, γιατί προφανώς το να κερδίσεις εδώ τον ΠΑΟΚ είναι ένα τεράστιο αποτέλεσμα, αλλά γιατί νομίζω ότι έγινε αι μια εμφάνιση πολύ καλή, πολύ νωρίς. Μια εμφάνιση από τις καλύτερες που έχουμε κάνει ην ιστορία μας στην Α1. Τα περισσότερα από αυτά που είπαμε τακτικά, μας βγήκαν, εκτός από τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ. Ήταν κι αυτό ένα κομμάτι τακτικής, ξέραμε ότι θα είμαστε ευάλωτοι στα ριμπάουντ, γιατί επιλέξαμε αν κάνουμε αλλαγές στους σουτέρ του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι μια τεράστια νίκη και πιστεύω ότι πολύ λίγες ομάδες θα περάσουν από εδώ. Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα και επειδή ήμασταν εμείς πολύ καλοί, του δημιουργήσαμε μεγάλη πίεση και άγχος και πολλές φορές, αυτά συμβαίνουν στις πρεμιέρες. Επειδή θα παίξουμε φέτος για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, νομίζω ότι δείξαμε σε όλο το μπασκετικό κόσμο, ότι θ' αξίζει να κάνει μια βόλτα στο ΣΕΦ να δει το Λαύριο να παίζει στην Ευρώπη".

Για το αν το βεληνεκές της ομάδας του είναι μεγαλύτερο:

"Το βεληνεκές μιας ομάδας δεν αλλάζει με μια χρονιά. Ξέρουμε πολύ καλά τι ομάδα είμαστε. Επαναλαμβάνω ότι η περσινή σεζόν τελείωσε, δεν υπάρχει στο μυαλό μας. Αργήσαμε πολύ να το αποβάλλουμε αυτό στην προετοιμασία. Σήμερα έπαιξαν σαν πέρσι, σα α μην έχουν καταφέρει τίποτα, διψασμένοι και διαβασμένοι. Όσο το Λαύριο θα συνεχίζει με αυτήν τη νοοτροπία θα έχει και αποτελέσματα και θα έχει και το σεβασμό των αντιπάλων".

Για την αλλαγή της εικόνας σε σχέση με το Super Cup:

" Ήταν μια εβδομάδα προπόνησης στο γήπεδο και εκτός γηπέδου. Το είπα και μετά την ΑΕΚ στο Σούπερ καπ. Είπα ότι έπρεπε ν' αλλάξει το μυαλό της η ομάδα. Προερχόμενη από την περσινή σεζόν, ήταν σα να συνεχίζαμε, ενώ έπρεπε να ξεκινήσουμε από την αρχή. Αυτό άλλαξε αυτήν την εβδομάδα. Πέρσι είχαμε 6 ξένους πολύ αποφασιστικούς για το παιχνίδι μας, φέτος όμως έχουμε προσθέσει Έλληνες όπως ο Κακλαμανάκης και ο Νικολαΐδης που παίζει πολύ ώριμα για την ηλικία του. Το ρόστερ μας είναι μεγαλύτερο από πέρσι".

Διαβάστε ακόμη...