Το πρώτο “μπαμ” ήρθε στον κάμπο!

Από novasports.gr: Με 3/3 βολές του Θριτ 1 δευτερόλεπτο πριν το φινάλε της αναμέτρησης η Λάρισα πέταξε εκτός κυπέλλου Ελλάδας τον Άρη και προκρίθηκε στην επόμενη φάση.
Πηγή: novasports.gr
Το πρώτο “μπαμ” ήρθε στον κάμπο!

Συγκλονιστικό ματς έγινε στη Λάρισα, εκεί όπου ένας μοιραίος ντύθηκε ήρωας στο φινάλε. Ο τραγικός ως εκείνοτ ο σημείο Τζέι Θριτ (1/10 σουτ) κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρίποντο από τον Σακούρ Τζούστον και με απόλυτη ευστοχία έγραψε το τελικό 68-67.

Ο Άρης ξεκίνησε καλύτερα, προηγήθηκε 11-2 στο ξεκίνημα και 16-11 στο δεκάλεπτο, όμως δεν είχε συνέχεια. Οι Θεσσαλονικείς έμειναν μόλις στους 7(!) πόντους στη δεύτερη περίοδο και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 23-23, χωρίς φυσικά το παιχνίδι τους να διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν δύο φορές σημαντικές διαφορές: μία στο 27ο λεπτό όταν προηγήθηκαν 42-35 και τη δεύτερη στο 35ο, όταν άνοιξαν τη διαφορά ξανά στο +7, 53-60. Κάπου εκεί πήρε μπρος ο Θοδωρής Ζάρρας, ο οποίος με μεγάλα τρίποντα ενέπνευσε την ομάδα του να τρέξει 10-0 σερί και να κάνει την ανατροπή (63-60). Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι ως το φινάλε, , ο Γουίλιαμς σκόραρε με τρίποντο το 65-67, όμως η τελευταία λέξη ανήκε στον Θριτ.

Διαβάστε ακόμη...