Με 4-4-2 ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Από paok24.com: Με 20 ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ο ΠΑΣ Γιάννινα, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο Μορέιρα που... απεγκλωβίστηκε επιτυχώς από τη Γουϊνέα την περασμένη Πέμπτη.
Πηγή: paok24.com
Με 4-4-2 ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Σε ότι έχει να κάνει δε με την πιθανή ενδεκάδα που θα εμπιστευτεί ο προπονητής των Ηπειρωτών, Ηρακλής Μεταξάς, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα διαφοροποιήσει το 4-4-2 το οποίο εμπιστεύτηκε σε όλη σχεδόν διάρκεια της προετοιμασίας.

Εφόσον λοιπόν συμβεί αυτό, τότε κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Λοντίγκιν, έχοντας μπροστά του (από τα δεξιά προς τα αριστερά) τους Σάλιακα, Κάργα, Εραμούσπε και Πίρσμαν.

Από εκεί και πέρα, στα δεξιά της μεσαίας γραμμής αναμένεται να βρίσκεται ο Γκαρντάφσκι και στα αριστερά ο Μορέιρα, με τους Σιόνη, Καραχάλιο και Ντομίνγκεθ να "ερίζουν" για τις δύο θέσεις στον άξονα. Τέλος, στην επίθεση θα βρίσκονται πιθανότατα οι Κόντε και Περέα.

Η αποστολή του ΠΑΣ αποτελείται από τους Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλο, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Μίνα, Γκαρντάβσκι, Λιάσο, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Μιλιντσεάνου, Περέα και Κόντε, ενώ στα Γιάννενα παρέμειναν μεταξύ άλλων οι Μπρένερ, Καραγιάννης και Τριάδης.

Διαβάστε ακόμη...