Απίστευτο: Ο Άρης δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι πουλήθηκε ο Ρόουζ!

Από sdna.gr : Κι όμως, έγινε κι αυτό στην υπόθεση Ρόουζ. Ο Άρης δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι πoυλήθηκε ο Γάλλος αμυντικός.
Πηγή: sdna.gr
Απίστευτο: Ο Άρης δεν ανακοίνωσε ποτέ ότι πουλήθηκε ο Ρόουζ!

Το SDNA προκάλεσε... σεισμό με τη χθεσινή (6/9) αποκάλυψη για τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος παρά τα όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, δεν μεταγράφηκε τελικά από τον Άρη στη Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά από τον Ολυμπιακό! Απίστευτο -για ορισμένους- πέρα ως πέρα όμως αληθινό.

Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που πέρασε απαρατήρητη (;) το προηγούμενο διάστημα, όταν ο Γάλλος αμυντικός μεταπήδησε στην πολωνική ομάδα, είναι ότι ο Άρης ποτέ δεν ενημέρωσε επίσημα, με ανακοίνωσε στο σάιτ της ΠΑΕ δηλαδή, για τη συγκεκριμένη πώληση.

Αναζητώντας κανείς το ιστορικό των ανακοινώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα των "κιτρινίνων", θα διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει πουθενά η συγκεκριμένη είδηση. Στις 30 Ιουνίου η Λέγκια Βαρσοβίας επισημοποίησε από την πλευρά της την απόκτηση του Ρόουζ, κάτι ανάλογο όμως δεν συνέβη ποτέ από την ελληνική ομάδα.

Από τις 26 Ιουνίου για παράδειγμα, ως τις 3 Ιουλίου, που είναι το πλέον επίμαχο διάστημα, βλέπουμε ειδήσεις μόνο για τις προπονήσεις του Άρη στην προετοιμασία του, τις μεταγραφές των Χαΐροβιτς, Ντένις, το διαζύγιο με Κάτσε, κάποια φιλικά παιχνίδια. Ρόουζ όμως... πουθενά!

Και είναι προφανές βέβαια ότι δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο να έχουμε πώληση ποδοσφαιριστή χωρίς αυτή να ανακοινωθεί από την ομάδα του. Άραγε για ποιο λόγο συνέβη κάτι τέτοιο; Μήπως ήθελε να αποφύγει ο Άρης στην ανακοίνωση του να αναφερθεί το σε ποια ομάδα -πραγματικά- πουλήθηκε ο Ρόουζ; Διότι όπως προκύπτει με αδιαμφισβήτητα στοιχεία πλέον, ο παίκτης πουλήθηκε επίσημα στον Ολυμπιακό κι αυτό φυσικά δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

Διαβάστε ακόμη...