Όταν ο Καρυπίδης ζητούσε «-6 και ό,τι προβλέπουν οι νόμοι»!

Από sdna.gr: Μια δήλωση-σταθμός του Θόδωρου Καρυπίδη έρχεται και πάλι στην επιφάνεια: Το ζητούσε να τηρηθούν οι νόμοι, να επιβληθεί -6 ή υποβιβασμός για τον ΠΑΟΚ και τελικά οι... ατάκες του στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη γύρισαν μπούμερανγκ!
Πηγή: sdna.gr
Όταν ο Καρυπίδης ζητούσε «-6 και ό,τι προβλέπουν οι νόμοι»!

Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς. Στην Ελλάδα η συγκεκριμένη φράση έπρεπε να γίνει νόμος. Όχι απ' αυτούς του Αυγενάκη προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα θέλω του Ολυμπιακού. Κανονικός νόμος. Καλή ώρα αυτές τις μέρες θα ήθελε ο Θοδωρής Καρυπίδης να μην είχε κάνει εκείνη την παρέμβαση στο ΟΝΕ. Τότε που είχε βγει για να κλάψει υπερασπιζόμενος το συμφέρον του Ολυμπιακού και του Άρη. Αίσθημα και δουλειά, δύο σε ένα.

Το μελάνι απ' την πλαστογραφία στο θέμα Λάσκοφ, καλά-καλά δεν έχει στεγνώσει. Η ποινή του -6 έχει φέρει αντιδράσεις απ' την πλευρά του Άρη. Θέλοντας για πολλοστή φορά να σηκώσουν σκόνη, πίσω απ' την οποία θα κρυφτεί η αλήθεια. Μέχρι και βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος βγαίνουν... αυθόρμητα, για να πουν «θα λυθεί το θέμα, ενημερώσαμε τον πρωθυπουργό». Να κάνει τι δηλαδή; Να ζητήσει απ' τον Αυγενάκη να ακυρώσει την απόφαση της Εφέσεων; Ατάκες που δε θα έλεγε βουλευτής δεκαετίας του '80 τάζοντας προσλήψεις για να τον ψηφίσει ένα σόι ολόκληρο. Ατάκες που θίγουν τη νοημοσύνη μας και προσβάλουν όσους ψήφισαν αυτόν που βγαίνει και μιλά όχι ως βουλευτής της χώρας αλλά ως οργανωμένος οπαδός του Άρη.

Επιστρέφουμε στον Θοδωρή Καρυπίδη. Ο πρώην παράγοντας της Βέροιας και δηλωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, τέλη του 2019 με παρέμβασή του στο ΟΝΕ, ιδιοκτησίας Μαρινάκη, είχε συμμετάσχει ενεργά στον πόλεμο λάσπης κατά του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Η κατάληξη της υπόθεσης, γνωστή με σφραγίδα CAS. Κανονική σφραγίδα, όχι σφραγίδα Άρη-Λάσκοφ.

«Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι υπάρχει κάποια σχέση. Αυτό επηρεάζει το πρωτάθλημα πάρα πολύ. Χάνεται η αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλοιώνεται εννοείται. Κάποιοι παίζουν φιλικά και εμείς είμαστε συνέχεια στον πόλεμο με όλους και ο Άρης και ο Ολυμπιακός, γιατί τον Άρη και τον Ολυμπιακό έχουν στοχεύσει. Πρέπει να βγουν όλα στο φως. Για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται. Υπάρχουν νόμοι να τηρηθούν. Τι λέει ο νόμος; Να πέσουν κατηγορία; Να πέσουν κατηγορία. Μείον έξι; Μείον έξι ! Ό,τι λέει ο νόμος, ό,τι προβλέπεται. Τώρα θα τηρηθούν οι νόμοι, δεν υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να τους καλύψουν. Είμαι σίγουρος ότι θα τηρηθούν».

Αυτές οι ατάκες έρχονται να «κουμπώσουν» στο σήμερα. Στην υπόθεση του Άρη με τον Λάσκοφ. Πιάστηκαν με τη (σφρα)γίδα στην πλάτη. Και με δυο χρόνια καθυστέρηση έγινε πράξη αυτό που ήθελε ο Κάρυ. Τηρήθηκαν οι νόμοι. Έγινε αυτό που προβλέπεται. Και δεν υπάρχει κάποιος που μπορεί να τους καλύψει παρότι επιβλήθηκε στον Άρη η μικρότερη δυνατή ποινή για ενοχή σε υπόθεση πλαστογραφίας.

Φυσικά απόλυτη επιβεβαίωση είχαν οι δηλώσεις Καρυπίδη και στο «κάποιοι παίζουν φιλικά». Καλή ώρα σε λίγες μέρες. Θα αναμετρηθούν οι ομάδες που αδικούνται και τις κυνηγούν όλοι. Ο Άρης και ο Ολυμπιακός. Το μίσος όπως πάντα θα είναι άσβεστο. Οι μάχες Ομηρικές. Ειδικά μετά την έκβαση της υπόθεσης Σίλβα. Αν και αυτό μάλλον ξεπεράστηκε. Ο στρατός ένας είναι. Τώρα το που θα σε βγάλει το φύλλο πορείας, μικρή σημασία έχει.

Διαβάστε ακόμη...