Λεπίνιτσα: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ»

Ο σκόρερ της Ριέκα στην αναμέτρηση της Τούμπας, Ιβάν Λεπινίτσα, μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, εκφράζοντας την πεποίθηση πως οι Κροάτες μπορούν να ανταγωνιστούν τον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Λεπίνιτσα: «Μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ»

Όπως αποκάλυψε ο μέσος της Ριέκα, το 1-1 της Τούμπας «γέννησε» προσδοκίες στην ομάδα του, ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του δεν νιώθουν πίεση και εμφανίζονται απόλυτα έτοιμοι για να αγωνιστούν τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το κλίμα μέσα στην ομάδα είναι φανταστικό. Στην Ελλάδα είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα που ξέρει να παίζει ποδόσφαιρο, αλλά επίσης είδαμε ότι μπορούμε να τον ανταγωνιστούμε. Ειδικά στο γήπεδο μας, μπροστά σε γεμάτες κερκίδες».

Το γκολ μου στη Θεσσαλονίκη ήταν κάτι υπέροχο για εμένα και για όλη την ομάδα. Για την προοπτική που μας δίνει σαν ομάδα, τη δική αυτοπεποίθηση, τα πάντα. Δεν θα νιώσουμε πίεση από τις προσδοκίες που υπάρχουν, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να απολαύσουμε το παιχνίδι σε μια κορυφαία ατμόσφαιρα. Θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος θα γιορτάσει όλη η Ριέκα».

Διαβάστε ακόμη...