Έπεσε «καμπάνα» στον Άρη!

Από sdna.gr: Όπως ενημέρωσε και επισήμως μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ, ο Άρης τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών πριν την έναρξη της σεζόν 2021-2022, για την πολύκροτη υπόθεση του Μπόρτσε Λάσκοφ.
Πηγή: sdna.gr
Έπεσε «καμπάνα» στον Άρη!

Με το «βαρύ» μείον 6 θα ξεκινήσει και επίσημα την νέα σεζόν η ομάδα του Θόδωρου Καρυπίδη, καθώς η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ τιμώρησε σήμερα τον Άρη για την υπόθεση Λάσκοφ.

Καταδίκασαν τον Αρη οι επίσημες υπογραφές και η σφραγίδα του συλλόγου

Η απόφαση αυτή αποτελεί πανηγυρική επιβεβαίωση του SDNA, του μοναδικού ενημερωτικού Μέσου που είχε κάνει λόγο για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, και ξεκαθάριζε εξ αρχής πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο να «ξεφύγει» ο Άρης, καθώς όλα τα στοιχεία της υπόθεσης ήταν εξαιρετικά επιβαρυντικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Στις 5/3/21 μάλιστα, είχε αναφερθεί στην κατάληξη της μοναδικής υπόθεσης πλαστογραφίας που υπήρχε στο παρελθόν και μπορούσε να θεωρηθεί παρόμοια με αυτή του Άρη.

Η πλαστογραφία του Λάσκοφ ήταν καραμπινάτη, με τις ευθύνες της σημερινής διοίκησης να καταδικάζουν τελικά τον Άρη σε αφαίρεση 6 βαθμών. Η υπόθεση μάλιστα εκκρεμεί και σε ποινικό επίπεδο και εκεί ο Αρης θα πρέπει να αποδείξει πως βρέθηκαν υπογραφές και σφραγίδα της ομάδας στα έγγραφα του ποδοσφαιριστή προκειμένου να πάρει βίζα παραμονής στη χώρα μας.

Από την πλευρά της, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για σκανδαλώδη απόφαση και αναφέρει ότι θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, πιστεύοντας ότι θα καταπέσει σε δεύτερο βαθμό.

Η Επιτροπή Εφέσεων είναι η τελευταία... ελπίδα του Άρη, προκειμένου να γλυτώσει το βαρύ -6 που την «συνοδεύει» στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Σε ό,τι αφορά την αφαίρεση βαθμών, θεωρείται δεδομένο πως θα αφορά το επόμενο πρωτάθλημα καθώς η βαθμολογία της προηγούμενης σεζόν επικυρώθηκε στο τρίτο δεκαήμερο Μαϊου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης αναφέρει τα εξής:

«Εκεί που τελειώνει η λογική, αρχίζει η... ΕΠΟ!!!

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας προφανώς ισχύουν οι «δικοί της νόμοι», που είναι πάνω από τους νόμους του Κράτους, διότι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε διαφορετικά τη ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ σημερινή απόφαση.

Πως είναι δυνατόν να τιμωρείται η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφαίρεση 6 βαθμών και πρόστιμο για την υπόθεση Λάσκοφ, όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει ουδεμία εμπλοκή;

Είναι πρωτοφανές στα χρονικά, ενώ -κατά την εκδίκαση της υπόθεσης- ο ίδιος ο παίκτης εμφάνισε μάρτυρα που κατέθεσε ότι δολίως μας ενέπλεξε σ' αυτήν την υπόθεση, να τιμωρείται η ομάδα από την Επιτροπή Δεοντολογίας!!!

Ο μάρτυρας ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ενώπιον της Επιτροπής ότι ο ίδιος ενήργησε παρανόμως για προσωπικούς λόγους και παραδέχτηκε πως η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη, αλλά η Επιτροπή αποφασίζει την επιβολή ποινής στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ!!! Ανήκουστα πράγματα...

Η ΕΠΟ εδώ και λίγους μήνες έχει νέα διοίκηση, αλλά τα κατάλοιπα του παρελθόντος φαίνεται ότι... ζουν και βασιλεύουν ακόμη. Ξέρουμε καλά πόσο τους ενοχλεί ο ΑΡΗΣ και γι' αυτό κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να ανακόψουν την πορεία μας.

Αυτή τη φορά, όμως, ξεπέρασαν τον εαυτό τους, εφαρμόζοντας τους δικούς τους νόμους.

Εννοείται ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ασκήσει έφεση κατά της σκανδαλώδους απόφασης που είναι διάτρητη νομικά απ' όλες τις πλευρές».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...