Ανακοινώνεται η μεταγραφή του Αραούχο

Από thessports.gr:Την αντίστροφη μέτρηση έως ότου ο Σέρχιο Αραούχο ξαναφορέσει και επίσημα πλέον τα κιτρινόμαυρα επιβεβαιώνουν τα ισπανικά Μέσα.
Πηγή: thessports.gr
Ανακοινώνεται η μεταγραφή του Αραούχο

Σε σημερινό της δημοσίευμα, η «Canarias7» (που ήταν μάλιστα η ιστοσελίδα που είχε γράψει για πιθανότητα εμπλοκής λόγω επιθυμίας του Αργεντινού να μείνει στη Λας Πάλμας) παραδέχεται ότι είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του «Τσίνο» στην Ελλάδα.

«Ο Τσίνο φεύγει, αλλά δεν θα επιστρέψει. Η Λας Πάλμας σκοπεύει να ανακοινώσει την πώλησή του στην ΑΕΚ σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.

Ο Αραούχο, θα προπονηθεί σήμερα υπό την καθοδήγηση του Πέπε Μελ, αν και είναι πιθανό να μην συμμετέχει στην προπόνηση, αλλά να πει αντίο και να μαζέψει τα πράγματα του», αναφέρει συγκεκριμένα.

Και καταλήγει: «Εάν δεν αλλάξουν οι προβλέψεις της Λας Πάλμας, τις επόμενες ώρες η πώληση του Αραούχο θα ανακοινωθεί επίσημα. Το ποσό του deal είναι περίπου στα 2 εκατομμύρια ευρώ (η Μπόκα Τζούνιορς παίρνει το 20%), ενώ ο Αραούχο θα υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έως το 2025».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...