Επίσημο: Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Χατζηισαΐας

Aπό thessports.gr: Μετά από δύο χρόνια, ο Δημήτρης Χατζηισαΐας είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου, αφού όπως ανακοίνωσαν οι Περιστεριώτες, υπέγραψε στο «αστέρι» για την επόμενη διετία!
Πηγή: thessports.gr
Επίσημο: Επέστρεψε στον Ατρόμητο ο Χατζηισαΐας

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρισκόταν σε αρκετά καλό επίπεδο τις τελευτείς μέρες, με τον παίκτη τελικά τα φεύγει από την Ρίζεσπορ για να φορέσει ξανά τα «κυανόλευκα».

Έτσι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός, γίνεται η πέμπτη κατά σειρά μεταγραφή της ομάδας του Άνχελ Λόπεθ, μετά τους Αλέξανδρο Καρτάλη, Τόμας Μπεντινέλι, Ευθύμη Κολούρη και Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δημήτρη Χατζηισαΐα στην ομάδα μας, αυτή τη φορά με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ριζεσπόρ, συμφωνώντας για συμβόλαιο δύο ετών.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αποτελέσει βασικότατο στέλεχος στο «Αστέρι» κατά την εξαιρετική διετία από το 2017 μέχρι το 2019, που έφερε ισάριθμες παρουσίες στα προκριματικά του Europa League, πραγματοποιώντας συνολικά 67 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, φτάνοντας μέχρι και τις κλήσεις της Εθνικής επί θητείας του Μίκαελ Σκίμπε.

Χάρη στην παρουσία του στον Ατρόμητο την εν λόγω διετία, κατάφερε να εξασφαλίσει τη μεταγραφή του στο τουρκικό πρωτάθλημα και τη Ριζεσπόρ, της οποίας αποτέλεσε ποδοσφαιριστή τα τελευταία δύο χρόνια. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο με τη μορφή δανεισμού στην πρώτη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της Σερκλ Μπριζ, έχοντας καταλυτική παρουσία για την επίτευξη των στόχων της τότε ομάδας του, κερδίζοντας επί πολλές εβδομάδες θέση στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Έφτασε όμως η στιγμή του επαναπρισμού! Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και παρουσία των εκπροσώπων του και του Τεχνικού Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου συμφώνησε για το νέο του συμβόλαιο και πλέον είναι 100% Ατρόμητος».

Διαβάστε ακόμη...