Μαρτίνς: «Δεν δίνω σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών»

Από thessports.gr:Τη φιλική ήττα με 3-0 από τη Σάλτσμπουργκ γνώρισε ο Ολυμπιακός, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ότι είδε πολλά θετικά στοιχεία από τους παίκτες του.
Πηγή: thessports.gr
Μαρτίνς: «Δεν δίνω σημασία στα αποτελέσματα των φιλικών»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Χάσαμε, αλλά είμαι τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό. Δεν έχω δώσει ποτέ σημασία στα αποτελέσματα. Εγώ κοιτάζω την πρόοδο της ομάδας. Είδα πολλά θετικά πράγματα, αλλά και πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας, γιατί είδαμε μία ομάδα που δημιούργησε ευκαιρίες για να φτιάξει γκολ, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο και μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής μπάλας. Είδαμε θετικά πράγματα και αυτό που θέλω είναι να προοδεύσουμε κι άλλο για τα σημαντικά ματς που έρχονται.

Η αλήθεια είναι ότι η Σάλτσμπουργκ είναι μία ομάδα που παρότι είναι νέα ομάδα, έχει ποιότητα στο παιχνίδι της και ανταγωνιστική. Σίγουρα μας δυσκόλεψε. Εμείς κρατάμε τα θετικά πράγματα. Είδαμε ωραία πράγματα στο παιχνίδι μας, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια πρόσωπα στο παιχνίδι μας, γιατί ήταν ομαδική δουλειά. Ήταν το πιο ισχυρό τεστ στην προετοιμασία μας. Πρέπει να προχωρήσουμε και να δεχτούμε τα λάθη που κάναμε.

Διαβάστε ακόμη...