Τέλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Χάβος

Από inpaok.com: Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα αποτελεί ο Μάκης Χάβος, ο οποίος έλυσε κοινή συναινέσει την συνεργασία του με τους «κυανόλευκους». Έτοιμος να αναλάβει ο Πετράκης.
Πηγή: inpaok.com
Τέλος από τον Απόλλωνα Σμύρνης ο Χάβος

Στην κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Μάκη Χάβο προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Πιο συγκεκριμένα το μεσημέρι της Παρασκευής (4/6), ο τεχνικός των «κυανόλευκων» πέρασε από τα γραφεία της Ριζούπολης, όπου και είχε συνομιλία με τους ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε συμφωνία, σε ότι έχει να κάνει με το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει ο Θεσσαλονικιός προπονητής, προκειμένου να λυθεί η συνεργασία τους.

Η εξέλιξη αυτή, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως αναμενόμενη, καθώς μεταξύ των δύο πλευρών το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξε ανταλλαγή εξωδίκων. Σε αυτά η ομάδα της Ριζούπολης καλούσε τον Μάκη Χάβο, να δώσει το παρών στο Διοικητικό Συμβούλιο και τον έμπειρο τεχνικό από την πλευρά του, να απαντάει μέσω του δικηγόρου του.

Τελικά οι τόνοι ανάμεσα στις δύο πλευρές έπεσαν κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα την επίτευξη του διαζυγίου ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή, Μάκη Χάβο. Του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

Πλέον μετά την εξέλιξη αυτή, ο επικρατέστερος, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» είναι ο Γιάννης Πετράκης .

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα φέρεται να έχει έρθει σε προφορική συμφωνία, με τους ιθύνοντες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και το μόνο που απομένει εάν όλα κυλήσουν χωρίς κάποιο τυχόν απρόοπτο είναι η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του.

Διαβάστε ακόμη...