Φεύγουν 4 ξένοι της ΑΕΚ - Θα παίξουν οι Έλληνες στους μικρούς τελικούς

Απο sdna.gr: Τέσσερις ξένοι της ΑΕΚ δεν προπονούνται και οδεύουν στην έξοδο. Μπροστά στον κίνδυνο υποβιβασμού της ομάδας αν δεν κατέβει σε ένα ματς, οι Έλληνες έχουν πάρει την απόφαση να αγωνιστούν κανονικά.
Πηγή: sdna.gr
Φεύγουν 4 ξένοι της ΑΕΚ - Θα παίξουν οι Έλληνες στους μικρούς τελικούς

Η κατάσταση στην ΑΕΚ βρίσκεται σε οριακό σημείο, αφού υπάρχουν οικονομικές οφειλές και η ομάδα βιώνει κρίση στο εσωτερικό της.

Όπως ενημερωθήκατε από χθες (30/5), οι Μέικον, Μορέιρα και Μόουζες δεν προπονήθηκαν και όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσουν από την «Ένωση» άμεσα. Στην ίδια κατηγορία βρίσκεται και ο Ματ Λοτζέσκι, ενώ θυμίζουμε πως εκτός δράσης είναι και ο Κιθ Λάνγκφορντ, λόγω τραυματισμού και ο Μάρκους Σλότερ, που δεν βρίσκεται στην εξάδα των ξένων.

Ουσιαστικά δηλαδή, η ΑΕΚ βασίζεται στους Έλληνες για να μην υποστεί μεγαλύτερη ζημιά, αφύ ο κανονισμός προβλέπει πως αν μία ομάδα δεν κατέβει σε ένα ματς, τότε υποβιβάζεται αυτόματα.

Πάντως, οι γηγενείς του ρόστερ φαίνεται πως έχουν πάρει την απόφαση να αγωνιστούν κανονικά, οπότε μένει να φανεί ποια θα είναι η εικόνα της ΑΕΚ στους μικρούς τελικούς της Basket League. Το μοναδικό «θετικό» για τους «κιτρινόμαυρους» είναι πως αυτοί οι αγώνες δεν έχουν καμία αξία, αφού δεν διεκδικείται κανένα έπαθλο, ωστόσο η κρίση παραμένει και μετατρέπει σε... μαρτύριο τις τελευταίες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν

Διαβάστε ακόμη...