Εκπέμπει SOS η ΑΕΚ: Στον... αέρα τα πάντα!

Από sdna.gr: Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν κάνουν πίσω, αποφάσισαν να μην μετέχουν στις προπονήσεις διεκδικώντας οφειλές και η κατάσταση μοιάζει έκρυθμη, με απρόβλεπτο το μέλλον. Υποβιβάζεται η ΑΕΚ αν δεν κατέβει στον μικρό τελικό.
Πηγή: sdna.gr
Εκπέμπει SOS η ΑΕΚ: Στον... αέρα τα πάντα!

Η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολη, κάτι που έγινε ξεκάθαρο με το πέρας της σειράς με τον Παναθηναϊκό, για τα ημιτελικά της Basket League.

Οι παίκτες της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου αποφάσισαν να μην κατέβουν στα παιχνίδια των μικρών τελικών, απέναντι σε Λαύριο ή Προμηθέα, λόγω των οικονομικών θεμάτων που έχουν προκύψει στην ομάδα.

Την Παρασκευή (28/05) υπήρχε προγραμματισμένη συνάντηση ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας και την διοίκηση, όμως από αυτή δεν βγήκε λευκός καπνός. Τουναντίον. Οι παίκτες έμειναν στις θέσεις τους και τόνισαν εκ νέου πως δεν θα κατέβουν στη σειρά των μικρών τελικών.

Μάλιστα το μήνυμα που έστειλαν στα μέλη της διοίκησης είναι πως «δεν συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις της ομάδας μέχρι να λυθούν τα σημαντικά θέματα των εξώσεων, αλλά και της εφορίας που είναι απλήρωτη, καθώς και των οφειλών που υπάρχουν για μισθούς των τελευταίων μηνών».

Η κατάσταση μοιάζει οριακή τις τελευταίες ώρες και για το λόγο αυτό αναμένεται συνάντηση το Σάββατο (29/05) ανάμεσα στους παίκτες και τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, ώστε να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα.

Μέχρι τότε, τα πάντα βρίσκονται στον αέρα και κάθε ώρα που περνάει είναι κρίσιμη στο στρατόπεδο της ΑΕΚ.

Το ενδεχόμενο να μην κατέβει η ΑΕΚ στη σειρά των μικρών τελικών μοιάζει ορατό, με την εξέλιξη αυτή να είναι εφιαλτική για την ομάδα, καθώς σε περίπτωση που οι παίκτες επιμείνουν στις θέσεις τους και δεν βρεθεί λύση, τότε η Ένωση θα υποβιβαστεί στην Α2, βάσει του καταστατικού της Basket League, εφόσον δεν κατέβει έστω και σε ένα παιχνίδι των μικρών τελικών.

Διαβάστε ακόμη...