Μαρτίνς: «Το θέλουμε πολύ, όλα δείχνουν πως θα παίξει ο Σωκράτης»

Απο sdna.gr: Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε πως δεν αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον ίδιο να γίνει ο πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού με δύο σερί νταμπλ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή του Παπασταθόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
Μαρτίνς: «Το θέλουμε πολύ, όλα δείχνουν πως θα παίξει ο Σωκράτης»

O Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει πως "το θέλουμε πολύ, ξέρουμε πόσο το θέλει ο κόσμος. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο. Το μόνο που θέλουμε είναι να δείξουμε καλό πρόσωπο και να γίνει καλός αγώνας", ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα αγωνιστεί κανονικά ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μαρτίνς:

Για το ρεκόρ που κυνηγά (δύο νταμπλ στη σειρά, πρώτος που θα το πετύχει ως προπονητής του Ολυμπιακού): «Όχι δεν μου δίνει κίνητρο αυτό. Δεν χρειάζεται έξτρα κίνητρο. Το μεγαλύτερο είναι ότι είμαστε στον Ολυμπιακό. Το θέλουμε πολύ, ξέρουμε πόσο το θέλει ο κόσμος. Δεν χρειαζόμαστε κάτι άλλο. Το μόνο που θέλουμε είναι να δείξουμε καλό πρόσωπο και να γίνει καλός αγώνας»

Για την κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου: «Δεν αλλάζει η στρατηγική μας. Είμαστε αισιόδοξοι, όλα δείχνουν πως θα παίξει. Θα περιμένουμε τις τελευταίες ώρες πριν το ματς για την τελική απόφαση, όλα δείχνουν πως θα είναι διαθέσιμος. Η εντεκάδα ίσως αλλάξει, η στρατηγική μας όχι».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τι μπορεί να αλλάξει στον αγώνα του Κυπέλλου: «Γενικότερα δεν παίζει ρόλο κάτι από αυτά. Μιλάμε για έναν τελικό, ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο ματς. Η ομάδα που θα είναι πιο κοντά στο παιχνίδι της και αυτή που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Αυτό που θέλω από την ομάδα μας. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε την ποιότητά μας και να ελέγξουμε τις λεπτομέρειες. Εκεί κρίνονται αυτά τα ματς»

Για τις άδειες κερκίδες: «Είμαι λυπημένος. Το ποδόσφαιρο είναι τελείως διαφορετικό με τους φιλάθλους. Τους χρειαζόμαστε, οι αγώνες δεν έχουν την ίδια γοητεία έτσι. Μιλάμε για έναν τελικό, ένα μεγάλο ματς, θα ήταν διαφορετικό με τον κόσμο. Είναι κακό για όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου».

Για το αν περιμένει εκπλήξεις: «Σε αυτό το σημείο, που γνωριζόμαστε τόσο καλά, δεν μπορούν να υπάρξουν εκπλήξεις στα συστήματα και τις τακτικές. Ξέρουμε πως παίζουν, ξέρουν πως παίζουμε. Εκπλήξεις δεν νομίζω ότι θα γίνουν. Ο Πέδρο ξέρει τον Πάμπλο και ο Πάμπλο ξέρει τον Πέδρο. Απλά αναλύουμε τα δεδομένα και ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του».

Για τον Ελ Αραμπί και τις σερί νίκες του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ: «Ο Γιουσέφ είναι καλά. Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, θα είναι απόλυτα έτοιμος. Από το ΟΑΚΑ έχουμε την καλή ανάμνηση από το ματς με την ΑΕΚ. Ελπίζουμε να παίξουμε το ίδιο καλά. Ο αγωνιστικός χώρος είναι καλά. Θέλουμε να δούμε ένα ωραίο ματς»

Διαβάστε ακόμη...