Μαρινάκης: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι άλλη ομάδα!»

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο ΟΑΚΑ το επερχόμενο Σάββατο (22/5, 21:00) και στο πλαίσιο αυτό ο ιδιοκτήτης του αντιπάλου του Δικεφάλου, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Ρέντη, την Τρίτη (18/5).
Πηγή: thessports.gr
Μαρινάκης: «Ο ΠΑΟΚ θα είναι άλλη ομάδα!»

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» μίλησε στους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ ενόψει της μεγάλης αναμέτρησης.

Μεταξύ άλλων μάλιστα τους είπε πως «Ο ΠΑΟΚ θα είναι άλλη ομάδα στον τελικό»:

«Ήθελα να σας δω για να συγχαρώ. Μπροστά μας υπάρχει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Να είστε συγκεντρωμένοι για 3-4 μέρες, να παίξετε με πάθος και δύναμη. Μας περιμένει ένα πολύ κρίσιμο ματς. Ο ΠΑΟΚ θα είναι άλλη ομάδα σε σχέση με το περασμένο ματς στο Καραϊσκάκη, γι' αυτό πρέπει να καταβάλετε πολύ μεγάλη προσπάθεια να κλείσουμε όπως πρέπει. Θα είναι σημαντικό για τον προπονητή, για σας, για όλους

Το πιο σημαντικό είναι να παραμένουμε ενωμένοι, ήμασταν οικογένεια στα δύσκολα δύσκολα και σε πρωτοφανείς συνθήκες, με κρούσματα, τραυματισμούς, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά σε σημαντικά ματς. Θα έχετε την ευκαιρία στη συνέχεια να ξεκουραστείτε. Εγώ είμαι χαρούμενος που σας βλέπω, θέλω να βάλετε τα δυνατά σας για μία τελευταία φορά στη σεζόν, να μείνετε συγκεντρωμένοι και να πάρετε το κύπελλο»

Διαβάστε ακόμη...