Το… βιολί του ο Αυγενάκης!

Απτόητος εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης σε ότι αφορά τη συγχώνευση της Super League 2 με τη Football League, παρά το γεγονός πως οι ομάδες της SL2 καταψήφισαν την πρότασή του.
Πηγή: paok24.com
Το… βιολί του ο Αυγενάκης!

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Ελευθερία", ο υφυπουργός Αθλητισμού είπε σχετικά:

«Την πρότασή μας επίσημα την έχουμε καταθέσει, έχει έρθει ως σχέδιο νόμου και έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση. Αυτό είναι προϊόν συζήτησης με όλους τους εμπλεκόμενους. Με εκπροσώπους της Super League 2, της Football League, την ΕΠΟ και βέβαια το Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Σε ελάχιστες εβδομάδες έρχεται το νομοσχέδιο στη Βουλή. Υπήρξε πρόσφατα μια διαφορετική πρόταση από κάποιους εμπλεκόμενους, θα κάνουμε μια συνάντηση μαζί τους αφού ζήτησαν συνάντηση, αλλά από εκεί και πέρα προέχει η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα και με πολύ προσεχτικά βήματα θα προχωρήσουμε μπροστά».

Την ίδια στιγμή, μόνο ερωτηματικά προκαλούν οι χθεσινές δηλώσεις Αυγενάκη, με "φόντο" την εισήγηση για αναστολή της SL2 που θα κάνει τη Δευτέρα ο Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω μη τήρησης των πρωτοκόλλων από τις ομάδες της δεύτερης κατηγορίας και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος των play off και δύο για το τέλος των play out!

Διαβάστε ακόμη...