Κούγιας: «Πήραμε δανεικούς από τον Ολυμπιακό για να μην πέσουμε!»

  Από paok24.com:Στη Super League 2 ανήκει ουσιαστικά από χθες η ΑΕΛ, καθώς υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά την ήττα της στο Πανθεσσαλικό από τον Βόλο με 3-1.
Πηγή: paok24.com
Κούγιας: «Πήραμε δανεικούς από τον Ολυμπιακό για να μην πέσουμε!»

Πριν από λίγους μήνες πάντως και πιο συγκεκριμένα στις 6 Οκτωβρίου, ο Αλέξης Κούγιας πίστευε ακράδαντα πως η σχέση που είχε αναπτύξει με τον Ολυμπιακό και δη με τον – πρώην εχθρό του και νυν πολύ καλό φίλο του – Βαγγέλη Μαρινάκη, θα τον κρατούσε στην Super League 1!

"Aντιλαμβάνομαι πόσο πολύ στενοχωρούνται αυτοί που δίνουν τα πτυχία ΑΕΛοφροσύνης εκεί στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ, γιατί και εμείς πήραμε 3 δανεικούς από τον Ολυμπιακό για να μην γίνουμε το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, τον οποίον εύχονται και με τις ενέργειες τους εδώ και 5 χρόνια επιδιώκουν" είχε τονίσει μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε για να δικαιολογήσει τον δανεισμό των Κωστή, Νικολιά και Γκοτζαμανίδης από τους Πειραιώτες!

Ποιος ξέρει; Ίσως ο Ολυμπιακός βοηθήσει ξανά την ΑΕΛ να επιστρέψει στη Super League 1, εάν παραμείνει σε αυτή ο Αλέξης Κούγιας, όπως έκανε και πριν λίγα χρόνια κατά δήλωση του ίδιου του μεγαλομετόχου των "βυσσινί" στις 20/3/2017 (το επίμαχο βίντεο έχει διαγραφεί από το Youtube).

"Από τότε άρχισε μία ηρεμία στην σχέση μου με τον Ολυμπιακό, που αν δεν υπήρχε, η ΑΕΛ δεν θα ανέβαινε στην Super League" είχε τονίσει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του σε τοπικό κανάλι της Λάρισας.

Διαβάστε ακόμη...