Καταγγελία με νέα στοιχεία στη Δεοντολογίας για τον Άρη!

Από inpaok.com: Νέα στοιχεία για την υπόθεση πλαστογραφίας που κατηγορείται η ΠΑΕ Άρης έφτασαν στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Πηγή: inpaok.com
Καταγγελία με νέα στοιχεία στη Δεοντολογίας για τον Άρη!

Ήδη άλλωστε έγινε γνωστή η εισήγηση της ερευνήτριας της Επιτροπής, κ. Νίκης Ρεβύθη, για αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη και πρόστιμο 50.000 ευρώ, ενώ για τον ποδοσφαιριστή προτείνεται αποκλεισμός έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ, θεωρώντας και τις δύο πλευρές υπαίτιες για την υπόθεση πλαστογραφίας της σφραγίδας της ΕΠΟ και της υπογραφής του Αλέξη Δέδε.

Εκείνο πάντως που κάνει τα πράγματα δυσκολότερα για τους «κίτρινους» είναι τα νέα στοιχεία που τέθηκαν υπόψιν της Επιτροπής με φάκελο που εστάλη από από τον «Ανεξάρτητο Όμιλο Φιλάθλων Ποδοσφαίρου» (!) κι αφορούν σε έγγραφα για τον Μπόρτσε Λάσκοφ τα οποία φέρουν την υπογραφή του Θόδωρου Καρυπίδη, ενώ υπάρχει και η σφραγίδα της ομάδας.

Τι σημαίνει αυτό; Σε απλά ελληνικά πως, σύμφωνα τουλάχιστον με τα εν λόγω έγγραφα και την καταγγελία που κατατέθηκε, η υπόθεση του συμβολαίου του Λάσκοφ ήταν σε πλήρη γνώση του Άρη κι ως εκ τούτου δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή του Ανεξάρτητου Ομίλου Φίλων Ποδοσφαίρου με ημερομηνία αποστολής 27/04 προς την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ. Η επιστολή συνοδεύεται κι από σχετικά έγγραφα:

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Κύριοι, παρακολουθώντας εδώ και πολύ καιρό τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο και διαπιστώνοντας ότι έστω και καθυστερημένα η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ αποφάσισε να ασχοληθεί με υποθέσεις που λιμνάζουν στα συρτάρια της για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφού χρειάστηκε η σχετική ώθηση από μερίδα των ΜΜΕ με την αποκάλυψη των ξεχασμένων υποθέσεων, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας στείλουμε προς εξέταση έγγραφα που αφορούν την υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή Λάσκοβ.

Τα έγγραφα αυτά, που τα αποκάλυψε και στην τηλεοπτική του εκπομπή ο έγκριτος δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, εκτιμούμε ότι φωτίζουν πτυχές της συγκεκριμένης υπόθεσης και ίσως δείχνουν τον τρόπο λειτουργίας, που σίγουρα δεν είναι σύννομος, συγκεκριμένων ποδοσφαιρικών παραγόντων.

Ασφαλώς η κρίση και αξιολόγησή τους είναι δουλειά της ΕΠΟ και της Επιτροπής Δεοντολογίας, αλλά προκαλεί τεράστια έκπληξη και απορία πως μια ΠΑΕ, στη συγκεκριμένη περίπτωση η ΠΑΕ Άρης, παρέχει δικαιολογητικό για ποδοσφαιριστή που της ανήκει αναφέροντας ότι έληξε το συμβόλαιό του με άλλη ΠΑΕ, την ΠΑΕ Βέροια, όταν ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ουδέποτε ήταν επαγγελματίας, ανήκε ως εκπαιδευόμενος στην ΠΑΕ Άρης και ποτέ δεν είχε εγγραφεί στην ΠΑΕ Βέροια ως επαγγελματίας. Και το έγγραφο αυτό φέρει μάλιστα λογότυπο της ΠΑΕ Άρης, σφραγίδα της ΠΑΕ και υπογραφή του ιδιοκτήτη και προέδρου της.

Ελπίζουμε ότι θα δείξετε την δέουσα προσοχή και θα φροντίσετε ώστε τα έγγραφα αυτά να παραδοθούν στα αρμόδια όργανα.

Με εκτίμηση

Ανεξάρτητος Όμιλος Φίλων Ποδοσφαίρου».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...