ΣΟΚ στον Άρη! Αφαίρεση 6 βαθμών

Από paok24.com: Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ πρωτοδίκης, Νίκη Ρεβύθη, εισηγήθηκε αφαίρεση 6 βαθμών από τον Άρη για την υπόθεση πλαστογραφίας Λάσκοφ.
Πηγή: paok24.com
ΣΟΚ στον Άρη! Αφαίρεση 6 βαθμών

Η Επιτροπή κάλεσε την ΠΑΕ Άρης και τον Μπόρτσι Λάσκοφ να εκθέσουν τις απόψεις τους έως τις 10 Μαΐου. Η εισήγηση για αφαίρεση βαθμών έφερε ανησυχία στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, που οδηγούν σε τιμωρία.

Για όσους δε θυμούνται, ο Άρης εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστογράφησης της σφραγίδας της ΕΠΟ και της υπογραφής του Εκτελεστικού Γραμματέα της ομοσπονδίας, Αλέξη Δέδε, καθώς και σε κατασκευή εικονικού συμβολαίου ποδοσφαιριστή.

Ο Άρης εμπλέκεται σε υπόθεση πλαστογράφησης της σφραγίδας της ΕΠΟ και της υπογραφής του Εκτελεστικού Γραμματέα της ομοσπονδίας, Αλέξη Δέδε, καθώς και σε κατασκευή εικονικού συμβολαίου ποδοσφαιριστή!

Πρόκειται για υπόθεση που έχει παραπεμφθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ από τον Φλεβάρη του 2020, προκειμένου να ερευνηθεί και βρίσκεται και στο μικροσκόπιο των εισαγγελικών αρχών.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...