Τα έβαλε και πάλι με τον ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς

Από paok24.com:Ο προπονητής του Ολυμπιακού κέρδισε ακόμα ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, η ομάδα του είναι πρώτη και πρωταθλήτρια και οι παίκτες έχουν να σκέφτονται μόνο τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα την Μ. Τετάρτη στο "Καραϊσκάκη". Παρόλα αυτά, πιστός στις διαρροές της ομάδας του εναντιόν του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και της ΕΠΟ.
Πηγή: paok24.com
Τα έβαλε και πάλι με τον ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς

Στις δηλώσεις του ξέχασε ότι ο Ολυμπιακός απέχει παρασάγγας από τον ΠΑΣ Γιάννενα και τα έβαλε με τη διοργανώτρια αρχή επειδή ο Ολυμπιακός έπαιξε στο πρωτάθλημα Κυριακή βράδυ, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννενα έπαιξε εντός έδρας Σάββατο μεσημέρι και έχει και ταξίδι για να φτάσει στον Πειραιά.

Τέλος, στις νέες του δηλώσεις για τον ορισμό του ημιτελικού του κυπέλλου, μάλλον ξέχασε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχασε στα Γιάννενα, αλλά έφερε 1-1 και έτσι για να αποκλειστεί θα πρέπει να χάσει εντός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέδρο Μάρτινς που έδειξε να μην του αρέσει ο ορισμός του ημιτελικού:

«Ακόμα μια φορά τα τελευταία τρία χρόνια βλέπουμε, να παίζουν οι αντίπαλοι μας μια μέρα μετά. Οι αρμόδιοι δεν έχουν πάρει τις σωστές αποφάσεις. Για να έχουμε τις ίδιες μέρες προετοιμασίας. Συμβαίνει κάθε χρόνο, το βλέπουμε και δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει αυτό. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνουμε, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι για να το αντιμετωπίσουμε το ματς».

Διαβάστε ακόμη...