Μακέντα: «Τελικός δίχως αύριο το ντέρμπι της Τούμπας!»

Από paok24.com:Την άποψη πως ο Παναθηναϊκός άξιζε περισσότερα στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και πως το αυριανό ντέρμπι με την Τούμπα είναι... τελικός δίχως αύριο για την ομάδα του, εξέφρασε ο Φεντερίκο Μακέντα μιλώντας στην κάμερα της Nova.
Πηγή: paok24.com
Μακέντα: «Τελικός δίχως αύριο το ντέρμπι της Τούμπας!»

Αναλυτικά, ο Ιταλός φορ είπε:

Για το παιχνίδι στην Τούμπα: "Αναμφισβήτητα θα το χαρακτήριζα σαν τελικό δίχως αύριο. Χάσαμε βαθμούς από τα προηγούμενα δύο παιχνίδια. Πρέπει να πάμε στην Τούμπα και να πάρουμε τους βαθμούς".

Για την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού: " Στα τελευταία παιχνίδια δεν μας βρήκαν τα πράγματα καλά, αν και αξίζαμε περισσότερα. Μας μένουν πέντε παιχνίδια θα τα δώσουμε όλα. Να κάνουμε το παν για να βρεθούμε εκεί που πρέπει".

Για το αν γνωρίζουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ: "Γνωρίζουμε ακριβώς τι ομάδα είναι ο ΠΑΟΚ. Πρέπει να πάμε στην Θεσσαλονίκη με μια μοναδική σκέψη στο κεφάλι μας να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και τα υπόλοιπα ματς: "Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα πέντε παιχνίδια, μεμονωμένα και να τα κερδίσουμε όλα".

Για το αν η αγωνιστική του κατάσταση είναι καλή και αν μπορεί να σκοράρει στην Τούμπα: "Νιώθω πάρα πολύ καλά! Είμαι έτοιμος σας είπα τους στόχους μας. Προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ. Σημασία δεν έχει ποιος θα σκοράρει, αλλά να πάρουμε το παιχνίδι".

Διαβάστε ακόμη...