ΑΕΚ: Τέλος η σεζόν για τον Ολιβέιρα

Από inpaok.com:Νέα εξέταση για τον Νέλσον Ολιβέιρα και τελικά την Τετάρτη ίσως φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της ΑΕΚ!
Πηγή: inpaok.com
ΑΕΚ: Τέλος η σεζόν για τον Ολιβέιρα

«Μαγική εικόνα» αποδείχθηκε τελικά η ακτινογραφία του Νέλσον Ολιβέιρα το βράδυ της Τετάρτης(21/4) μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης είχε έντονους πόνους το βράδυ και σήμερα υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία. Από την νέα εξέταση διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο 10ο πλευρό.

Πρόκειται για ράγισμα, δεν έχει ξεκολλήσει ούτε έχει σπάσει το πλευρό, αλλά αυτό είναι πολύ πιθανό να συμβεί με την πρώτη σωματική επαφή. Αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορεί να υπολογίζεται πριν από δύο με τρεις εβδομάδες τουλάχιστον. Τι σημαίνει αυτό; Τα play offs τελειώνουν στις 15 Μαΐου. Αν δεν μπορεί να υπολογίζεται για δύο με τρεις εβδομάδες τουλάχιστον κι αυτό είναι η εκτίμηση που δίνει επίσημα η ΑΕΚ, τότε καταλαβαίνει κανείς πως δεν υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να παίξει ξανά στο πρωτάθλημα.

Αυτό σημαίνει πως ο Νέλσον Ολιβέιρα ίσως απέναντι στον Παναθηναϊκό φόρεσε για τελευταία φορά την φανέλα της «ένωσης», καθώς τελειώνει το συμβόλαιο του και δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση, ούτε φαίνεται ιδιαίτερα πιθανό να υπάρξει.

Για την θέση του φορ, μένει πλέον με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ και πίσω του τον Μιχάλη Κοσίδη, με τον νεαρό να παίρνει τελευταία χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.

Κατά τα άλλα επιβεβαιώνεται μετά και την σημερινή (22/4) προπόνηση, πως ακόμη και μέσα στην εβδομάδα επιστρέφουν οι Νταντσένκο και Χριστόπουλος και από την επόμενη κατά πάσα πιθανότητα και ο Μπακάκης.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...