Με τρεις απουσίες στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Από paok24.com:Ο Ολυμπιακός έρχεται στην Τούμπα για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μετρά τρεις σημαντικές απουσίες με τους Μπα, Σεμέδο και Χασάν να μένουν στην Αττική σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ.
Πηγή: paok24.com
Με τρεις απουσίες στην Τούμπα ο Ολυμπιακός

Με αυτές τις απουσίες ο Μάρτινς δεν θα έχει στη σύνθεση του τον βασικό του αμυντικό (Σεμέδο), αλλά και την πρώτη του εναλλακτική (Μπα), μένοντας με στόπερ μόνο με τους Παπασταθόπουλο και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Επίσης και στην επίθεση, η απουσία του Χασάν Κόκα είναι ιδιαιτέρως σημαντική μιας και πολλές φορές παίρνει φανέλα βασικού από τον Μάρτιο και έπειτα, ενώ πολλές φορές είναι από τις πρώτες αλλαγές του προπονητή του.

Τα πλάνα του Μάρτινς μετά και από αυτές τις απουσίες, φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο τον σχηματισμό 3-4-3 που έχει περάσει και στα τελευταία παιχνίδια στη Superleague 1. O Σα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, οι Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος και Χολέμπας θα είναι οι 3 στόπερ, οι Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Καμαρά και Ανδρούτσος θα είναι οι 4 της μεσαίας γραμμής και οι Μπρούμα, Μασούρας και Ελ Αραμπί στην επίθεση του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη...