Νέο… μάντρωμα για την ΑΕΚ

Από inpaok.com:Δεν ήταν... μιας χρήσεως η επιλογή για «μάντρωμα» στο ξενοδοχείο για την ΑΕΚ και επαναλαμβάνεται και για το ματς με τον Άρη.
Πηγή: inpaok.com
Νέο… μάντρωμα για την ΑΕΚ

Όπως έγινε και την Δευτέρα πριν τον ΠΑΟΚ, έτσι και σήμερα (9/4), οι παίκτες της ΑΕΚ θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο, αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Η οποία ξεκίνησε στις 11 το πρωί.

Μετά την ολοκλήρωση της οι ποδοσφαιριστές της «ένωσης» θα αποσυρθούν στο ξενοδοχείο. Θα βγουν πάλι για την προπόνηση του Σαββάτου και στην συνέχεια, αφού γευματίσουν θα αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη, όπου την Κυριακή αντιμετωπίζουν τον Άρη για την 3η αγωνιστική των Play Off.

Την απόφαση για το ματς με τον ΠΑΟΚ την είχε πάρει η διοίκηση, με την συγκατάθεση στην συνέχεια και του Μανόλο Χιμένεθ. Τώρα προφανώς επειδή ο τεχνικός της ΑΕΚ διαπίστωσε πως είχε αποτέλεσμα στην ψυχολογία των παικτών, θεωρεί χρήσιμο να γίνει ξανά.

Είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς για την ΑΕΚ πλέον και μετά ακολουθεί μια βδομάδα χωρίς αγώνα ενδιάμεσα, πριν η «ένωση» αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης, την μεθεπόμενη Κυριακή.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...