Παναθηναϊκός: Με επιστροφή και απουσία κόντρα στον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός, με τον Σωκράτη Διούδη να βρίσκεται στην αποστολή, εν αντιθέσει με τον Αλεξανδρόπουλο που ακολούθησε για μια ακόμα ημέρα πρόγραμμα θεραπείας.
Πηγή: thessports.gr
Παναθηναϊκός: Με επιστροφή και απουσία κόντρα στον ΠΑΟΚ

Αναλυτικά από το δελτίο τύπου των «πράσινων»:

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» την Κυριακή στις 19.00.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προπόνηση, ασκήσεις τακτικής και εξάσκηση στις στατικές φάσεις. Σε πιο χαλαρό ρυθμό προπονήθηκαν οι Διούδης, Σένκεφελντ. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαβιέρ, θεραπεία έκαναν οι Αλεξανδρόπουλος, Βέλεθ, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μπεκ, ενώ απουσίασε ο κλινήρης Καμπετσής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές για την αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Διαβάστε ακόμη...