Έφεση Μαρινάκη για την τιμωρία

Εκδικάστηκε στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ η έφεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την τιμωρία των πέντε μηνών απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα που του έχει επιβληθεί για το «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών και την υβριστική συμπεριφορά στον Σιδηρόπουλο.
Πηγή: thessports.gr
Έφεση Μαρινάκη για την τιμωρία

Οι δικηγόροι Μαρινάκη ζήτησαν απόφαση άμεσα.

Στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ εκδικάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10/3, η έφεση του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά της ποινής της απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες, και το πρόστιμο των 30.000 ευρώ, για την υβριστική επίθεση στον Τάσο Σιδηρόπουλο, και την είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Ζητήθηκε μάλιστα, από τους δικηγόρους του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, η απόφαση να εκδοθεί το συντομότερο δυνατόν.

Οι νομικοί της ομάδας του Πειραιά, Ευαγγελία Παναγιώτου, Ιωάννης Χατζησαββάογλου, τόνισαν για την κατηγορία της εισόδου στα αποδυτήρια των διαιτητών (για την οποία επιβλήθηκαν οι τέσσερις από τους πέντε μήνες της ποινής) ότι είναι αβάσιμη.

«Στην περιγραφή του φύλλου αγώνα δεν γίνεται σαφής καταγραφή εισόδου στα αποδυτήρια διαιτητών αλλά στα αποδυτήρια γενικώς άρα η κατηγορία είναι αβάσιμη» τόνισε χαρακτηριστικά η Ευαγγελία Παναγιώτου που ζήτησε απαλλαγή του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, διαφορετικά την ελάχιστη ποινή.

Ο Ιωάννης Χατζησαββάογλου, τόνισε ότι δεν υπάρχει αντικειμενική ευθύνη της ΠΑΕ.

Διαβάστε ακόμη...