Ποιον προπονητή θα έχει ο ΠΑΟ κόντρα στον ΠΑΟΚ ;

Από paok24.com:Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε μια μέτρια εμφάνιση κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της
Πηγή: paok24.com
Ποιον προπονητή θα έχει ο ΠΑΟ κόντρα στον ΠΑΟΚ ;

Τούμπας με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη σε ακόμη ένα ντέρμπι. Το κλίμα στις τάξεις των ασπρόμαυρων δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Δεν πρέπει ωστόσο να ξεχνάμε πως από εδώ και πέρα ο Δικέφαλος έχει μόνο απαιτητικά παιχνίδια. Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ούτε στους πράσινους όμως το κλίμα είναι ιδιαίτερα καλό μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννενα. Στην υπάρχουσα προβληματική κατάσταση ήρθε να προστεθεί κι η πρόταση στον Λάζλο Μπόλονι από τη Ρουμανική Σέπσι. Τα δημοσιεύματα που έρχονται από την πατρίδα του προπονητή του ΠΑΟ κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση της Ρουμανικής ομάδας, που βρίσκεται στην 4η θέση και διεκδικεί το πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν έχει προκύψει κάτι. Τα προβλήματα των πρασίνων είναι πολλά τον τελευταίο καιρό καθώς τα άσχημα αποτελέσματα τους έθεσαν εκτός κυπέλλου ενώ κινδυνεύουν πλέον σοβαρά να χάσουν και την έξοδο στην Ευρώπη. Το δίλημμα όσον αφορά το μέλλον του Λάζλο Μπόλονι υπάρχει στο τραπέζι με τον Γιάννη Αλαφούζο να καλείται να πάρει την απόφαση για το αν ο Ρουμάνος τεχνικός θα φύγει πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Διαβάστε ακόμη...