Κάλεσε την φίλη του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα η ιστορία της Άννας
Πηγή: inpaok.com
Κάλεσε την φίλη του ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Πριν από λίγες ημέρες είδε το φως της δημοσιότητας η ιστορία μιας φίλης του ΠΑΟΚ, της Άννας που δίνει τη δική της μάχη με την επάρατη νόσο και παίρνει δύναμη μέσα από τον Δικέφαλο, κάνοντας μάλιστα γνωστή την επιθυμία της να επιστρέψει στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος, καλώντας άμεσα την φίλη της ομάδας στην επόμενη εντός έδρας αναμέτρηση με την Λαμία, την επερχόμενη Κυριακή (21/2, 15:00), ούτως ώστε να παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις κερκίδες της Τούμπας.

Την κίνηση των «ασπρόμαυρων» μιμήθηκε και ο Ολυμπιακός καλώντας επισήμως, δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας του, Νίκου Γαβαλά, τη φίλη του ΠΑΟΚ στην επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

«Επιπλέον, ως Ολυμπιακός επιθυμούμε να προσθέσουμε έναν ακόμη κρίκο στην ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και αγάπης για τη φίλη του ΠΑΟΚ, την Άννα που δίνει τη δική της μάχη. Θέλουμε και εμείς να ικανοποιήσουμε την επιθυμία της να βλέπει από κοντά τον ΠΑΟΚ γιατί αισθάνεται πως είναι η θεραπεία και η στήριξή της στον αγώνα της κατά του καρκίνου. Την περιμένουμε, λοιπόν, στο Καραϊσκάκη στον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Έχει τη θετική ενέργεια και τη σκέψη όλων μας»

Διαβάστε ακόμη...