Προμηθέας με σχεδόν... ολικό λίφτινγκ

Μπορεί η σεζόν να ξεκίνησε περίεργα για τον Προμηθέα, ωστόσο με τις αλλαγές που έχουν γίνει στο ρόστερ του, έχει ξαναβρεί το δρόμο του.
Πηγή: paok24.com
Προμηθέας με σχεδόν... ολικό λίφτινγκ

Οι Πατρινοί, ταλαιπωρήθηκαν από τον κορωνοϊό στην αρχή της σεζόν, αποκλείστηκαν στο Eurocup, αλλά προχώρησαν και σε διάφορες αλλαγές στο ρόστερ του, οι οποίες τον βοήθησαν να αλλάξει προς το καλύτερο.

O Προμηθέας που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ στις 21 Νοεμβρίου, στο πρωτάθλημα (έχασε με 83-80) στο «Δ. Τόφαλος» δεν έχει καμία σχέση με τον Προμηθέα που θα αντιμετωπίσει σήμερα.

Ο Αθηναίου έχει έρθει αντί του Μάντζαρη. Ο Τζεράι Γκραντ αντί του Τζέιμς. Ο Έβανς στην περιφέρεια αντί του Γκάρετ. Ο Δ. Αγραβάνης αντί του Μαντζούκα. Ο Φορντ αντί του Φαγέ. Και φυσικά, ο αδερφός του Τζεράι Γκραντ, Τζέριαν που έχει δώσει πολλά στην περιφέρεια της ομάδας του Μάκη Γιατρά.

Τελευταία του ήττα, ήταν στις 19 Δεκεμβρίου, από τον Ιωνικό με 86-77. Ακολούθησε η εύκολη νίκη επί του Περιστερίου στην Πάτρα, το «διπλό» στο Μεσολόγγι, η άνετη νίκη επί του Ηρακλή και οι δύο μεγάλες νίκες με Λαύριο και Παναθηναϊκό, που ήταν με πανομοιότυπο τρόπο. Έχανε με σημαντικές διαφορές στο τελευταίο δίλεπτο κι όμως κατάφερε να επιστρέψει. Μετά τις διάφορες αλλαγές, επίσης, πέρασε και από την έδρα της ΑΕΚ...

Στον προημιτελικό με τον Κολοσσό στη Ρόδο, την περασμένη Τρίτη, ήταν μέτριος για 30 λεπτά, αλλά στην τέταρτη περίοδο, ο Χριστοδούλου έκανε το step up και η νίκη-πρόκριση, ήρθε με 68-73.

Οι αλλαγές που έκανε στο ρόστερ του, φαίνεται να αναβάθμισαν τον Προμηθέα ποιοτικά, ωστόσο σε ένα παιχνίδι, όπως το σημερινό, όλα μπορούν να γίνουν...

Διαβάστε ακόμη...