Απίθανη γκάφα από την ΑΕΚ!

Από inpaok.com:Γκάφα από υπάλληλο της ΠΑΕ ΑΕΚ που πήγε να στοιχίσει στους «κιτρινόμαυρους»
Πηγή: inpaok.com
Απίθανη γκάφα από την ΑΕΚ!

πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ αποκαλύπτει αθηναϊκή εφημερίδα!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, πριν λίγες μέρες έφτασε ένα e-mail στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, σύμφωνα με το οποίο η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ-από την οποία αποκτήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία- ενημέρωνε πως τη δεύτερη δόση ύψους 550.000 ευρώ για τη μεταγραφή του διεθνούς εξτρέμ, επιθυμούσε να την καταβάλουν σε έναν λογαριασμό διαφορετικό από εκείνον που μπήκε η πρώτη.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ δίχως να επικοινωνήσουν με την ομάδα του Ισραήλ, έβαλαν τα χρήματα στην καθορισμένη ημερομηνία σε αυτόν τον νέο λογαριασμό κι έμειναν ήσυχοι πως όλα έβαιναν καλώς, ωστόσο είχαν πέσει θύματα απάτης! Λίγα 24ωρα αργότερα η διοίκηση της Μπεϊτάρ επικοινώνησε με την ΑΕΚ και ζήτησε τον λόγο που δεν είχε καταβληθεί η δόση για τον Γκαρσία.

Εκείνη τη στιγμή σήμανε συναγερμός στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, η κινητοποίηση ήταν άμεση και χρησιμοποιήθηκαν κάθε είδους γνωριμίες προκειμένου να βρεθεί πού πήγε το ποσό.

Χάρη στην επέμβαση του εισαγγελέα, ο λογαριασμός στον οποίο είχαν μπει τα χρήματα μπλοκαρίστηκε και τα χρήματα τελικά «σώθηκαν», ωστόσο το περιστατικό έκανε έξαλλο τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...