Σκάνδαλο με Σεμέδο: Του χάρισαν κόκκινη για κ…δάχτυλο

Απίστευτα πράγματα από τα καμάρια του Κλάτενμπεργκ
Πηγή: inpaok.com
Σκάνδαλο με Σεμέδο: Του χάρισαν κόκκινη για κ…δάχτυλο

Η «εξυγίανση» του Κλάτενμπεργκ συνεχίζεται με διαιτητές που αλλάζουν τους κανονισμούς και προκαλούν το κοινό αίσθημα, με όπλο προφανώς την εσωστρέφεια των ανταγωνιστών του Ολυμπιακού από την αγωνιστική τους πτώση.

Οι διαιτητές δεν φοβούνται να κλείσουν τα μάτια ακόμα και στις πιο οφθαλμοφανείς περιπτώσεις. Όπως αυτή με τον αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί σκόραρε παίρνοντας τη μπουκιά του Σεμέδο μέσα από το στόμα και ο Πορτογάλος αντέδρασε στον συμπαίκτη του κάνοντας μπροστά σε όλη τη φίλαθλη Ελλάδα κ... δάχτυλο! Έτσι για πλάκα προφανώς. Μόνο που οι κανονισμοί δεν επιδέχονται πλάκας και αστεϊσμών.

Για αυτό και κάθε τέτοια ενέργεια ανεξάρτητα αν στρέφεται προς συμπαίκτη ή αντίπαλο αξιολογείται από τον κανονισμό (σ.σ. όπως αναφέρεται στο άρθρο 12) ως εξύβριση και αλίμονο αν δεν ήταν, και τι παράδειγμα θα έδινε κάθε ποδοσφαιριστής που θα λειτουργούσε με την αφέλεια του Σεμέδο. Μια αφέλεια που θα του στερούσε τη συμμετοχή μίνιμουμ στα επόμενα δυο ματς του Ολυμπιακού. Δηλαδή κόντρα σε Άρη για το Κύπελλο και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα στη Λεωφόρο.

Ας όψεται ο Γκορτσίλας που μετά το ματς της Τρίπολης παίζει σαν Σπάθας ξανά σε ματς του Ολυμπιακού και ο VAR Διαμαντόπουλος που είτε από άγνοια είτε από ανικανότητα, ξέχασαν ποιος είναι ο ρόλος τους στα γήπεδα...

Διαβάστε ακόμη...