Προς «διαζύγιο» Ατρόμητος - Κάναντι

Απο sdna.gr: Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να αποτελέσει παρελθόν από τον Ατρόμητο.
Πηγή: sdna.gr
Προς «διαζύγιο» Ατρόμητος - Κάναντι

Η ομάδα του Περιστερίου αποχαιρέτησε πρόωρα και τον στόχο του Κυπέλλου μετά το πρωτάθλημα, αφού πολύ δύσκολα μπορεί να καλυφθεί η διαφορά των οκτώ βαθμών από τον Αστέρα Τρίπολης για την κατάκτηση της έκτης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η χθεσινή αναμέτρηση και ο αποκλεισμός από τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε από το ποτήρι, καθώς βγήκαν στην επιφάνεια τα προβλήματα της φετινής χρονιάς. Μιας χρονιάς που ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές τόσο για τον Ατρόμητο, όσο και για τον ίδιο τον Κάναντι, ο οποίος είχε την απόλυτη στήριξη της διοίκησης τόσο σε ότι αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, όσο και στις επιλογές του, που πολλές φορές ήταν δυσνόητες.

Η υπομονή των Περιστεριωτών φαίνεται να έχει εξαντληθεί καθώς πέρα από τα αρνητικά αποτελέσματα, η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Κάναντι είναι πλήρως απογοητευτική. Οι επιλογές και οι εμμονές του Αυστριακού τεχνικού δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στην διοίκηση, που βλέπει ότι η κατάσταση μοιάζει να είναι μη αναστρέψιμη.

Πίστωση άλλου χρόνου δεν μπορεί πλέον να δοθεί στον Κάναντι, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και εκεί είναι πολύ πιθανό να μπουν οι τίτλοι τέλους της σχέσης τους.

Άλλωστε, αργά το βράδυ της Τετάρτης και με το κλίμα να είναι ήδη βαρύ από τον αποκλεισμό, ο Κάναντι έκανε κάποιες αινιγματικές αναρτήσεις στο προφίλ του στο Facebook αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον δρόμο του...

Διαβάστε ακόμη...