Ούτε τα προσχήματα, στον Άρη ο Μπρούνο

Από paok24.com: Ο Μπρούνο είναι εκτός πλάνων από τον Μάρτινς εδώ και μήνες, ο Ολυμπιακός τον κρατούσε στο ρόστερ του και δια μαγείας, τελευταία μέρα των μεταγραφών πηγαίνει σαν ελεύθερος στον Άρη.
Πηγή: paok24.com
Ούτε τα προσχήματα, στον Άρη ο Μπρούνο

Μέλι πρέπει να έχει το δρομολόγιο Ολυμπιακός (ή Νότιγχαμ)- Άρης, καθώς δεκάδες είναι οι παίκτες που έχουν κάνει το αντίστοιχο δρομολόγιο με τελευταίο να είναι ο Βραζιλιάνος Μπρούνο που πηγαίνει σαν ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στον Άρη, την τελευταία μέρα των μεταγραφών, μιμούμενος δεκάδες άλλοτε παίκτες του Ολυμπιακού.

Η ποδοσφαιρική Ιθάκη του Κλ. Βικελίδης που βρίσκουν τη γη της επαγγελίας όλοι οι παίκτες που αποχωρούν από τον Ολυμπιακό ή την Νότιγχαμ, θα έχει ακόμα έναν κάτοικο. Έτσι μετά τον Ιωάννου από την αγγλική ομάδα και τον Κώστα Μήτρογλου και η τρίτη μεταγραφή του Άρη έχει "ερυθρόλευκη" απόχρωση, μιας και ο Μπρούνο έστω και στο φινάλε των μεταγραφών θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα.

Τα παραδείγματα πλέον δεκάδες. Ο Μάριος Σιαμπάνης, ο Ιωάννου, ο νεαρός Μαρτίνης, ο Μπεναλουάν, ο Σιώπης, ο Νίκο Μαρτίνεθ, ο Φετφατζίδης, ο Μάνος, ο Ντουρμισάι και τώρα ο Μπρούνο είναι οι ποδοσφαιριστές που απευθείας μετακόμισαν από τον Ολυμπιακό ή την Νότιγχαμ στον Άρη. Σύνολο παικτών 9 (αν ξεχάσαμε κάποιον σας ζητάμε συγνώμη, χάσαμε το μέτρημα) για την ομάδα του Άρη που φαίνεται ότι έχει στα χέρια της κάποιο κρυφό διαπραγματευτικό χαρτί που μπορεί και πείθει με μεγάλη ευκολία τους άλλοτε παίκτες του Ολυμπιακού.

Εκτός από τους παίκτες που απευθείας ακολούθησαν το εν λόγω δρομολογίο, υπάρχουν και πολλοί παίκτες που έχουν συνδεθεί στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό, αλλά τελικά κατέληξαν στον Άρη, όπως πέρσι ο Ιντέγε, οι τότε νεαροί Βαλεριάνος και Τζανακάκης, ο Μήτρογλου φέτος, ο προπονητής τερματοφυλάκων Αλέκος Ράντος, ενώ κανένας δεν μπορεί να ξεχάσει και την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία που είχε γίνει μπαλάκι μεταξύ των δύο ομάδων και την ΠΑΕ Άρης να βγάζει διαρροή ότι θα τη διευκολύνει στην μεταγραφή του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Διαβάστε ακόμη...