ΑΕΚ: Επιστρέφει με ΠΑΟΚ ο Κρίστιτσιτς, «τρέχουν» Καρίμ – Τσιγκρίνσκι

Από sdna.gr:Τρεις από τους πέντε απόντες στο ματς με τον Ατρόμητο, έχουν πιθανότητες να προλάβουν την Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
ΑΕΚ: Επιστρέφει με ΠΑΟΚ ο Κρίστιτσιτς, «τρέχουν» Καρίμ – Τσιγκρίνσκι

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε και τον Ατρόμητο με πολλές και σημαντικές απουσίες και πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο σε ποιους από αυτούς που έλειψαν στο τελευταίο ματς, θα μπορέσει να υπολογίζει ο Μανόλο Χιμένεθ, τουλάχιστον για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Γιατί στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλωνα την Τετάρτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ, κανείς δεν προλαβαίνει. Μιλάμε για τους Ανσαριφάρντ, Τσιγκρίνσκι, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσεάρου και Μιτάι.

Κανείς από τους πέντε δεν προπονήθηκε κανονικά σήμερα (18/1), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αποφόρτιση για όσους έπαιξαν με τους υπόλοιπους και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους.

Από τους πέντε αυτός που έχει μακράν τις περισσότερες πιθανότητες για να προλάβει τον ΠΑΟΚ, είναι ο Νέναντ Κρίστιτσιτς. Ο Σέρβος χαφ λογικά θα κάνει ατομικό και αύριο, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο, δεν θα είναι στην αποστολή για τον Απόλλωνα, αλλά μάλλον από την Πέμπτη το αργότερο θα προπονηθεί κανονικά.

Καρίμ Ανσαριφάρντ και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, «τρέχουν» για να προλάβουν να δηλώσουν το παρών για την Τούμπα και προς το παρόν οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Κάνουν αποθεραπεία ο μεν Καρίμ λόγω διαστρέμματος που υπέστη με τον Άρη, ο δε Τσιγκρίνσκι με το μυϊκό πρόβλημα που τον κρατάει εκτός από την παραμονή του αγώνα με την Λαμία. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και για τους δύο εν όψει ΠΑΟΚ.

Αντίθετα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα για τον Νεντελτσεάρου που υπέστη θλάση πρώτου βαθμού με τον Άρη. Οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, αλλά οι ως τώρα εκτιμήσεις δεν είναι θετικές. Για τον Μιτάι που κάνει αποθεραπεία από θλάση δεύτερου βαθμού, φυσικά δεν υπάρχει καμιά πιθανότητα.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...