Το πρoφίλ του Ολυμπιακού

Από paokfc.gr: Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός έρχεται στο γήπεδο της Τούμπας και το paokfc.gr σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον αποψινό μας αντίπαλο, μέσα από τη στήλη Rival Analysis.
Πηγή: paokfc.gr
Το πρoφίλ του Ολυμπιακού

 

Μετά από ένα καλοκαίρι αλλαγών, με πωλήσεις παικτών και πολλές αφίξεις, ο Ολυμπιακός μπήκε στη σεζόν με στόχο την κατάκτηση του τίτλου και τη διάκριση στην Ευρώπη. Οι Ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Εκεί παρότι ξεκίνησαν θετικά με νίκη επί της Μαρσέιγ, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους δίχως να κερδίσουν άλλο πόντο. Η νίκη αυτή, βέβαια, έφτανε για να τους εξασφαλίσει ευρωπαϊκή συνέχεια μέσω UEFA Europa League.

Εντός συνόρων οι Ερυθρόλευκοι παραμένουν αήττητοι έπειτα από 15 αγώνες. Με απολογισμό 13 νίκες και δύο ισοπαλίες είναι στην κορυφή με 41 βαθμούς με 42 τέρματα υπέρ και έξι κατά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς για άλλη μία χρονιά παρουσιάζει μία ομάδα με ξεκάθαρο πλάνο, η οποία ξέρει να κερδίζει ακόμα κι όταν δεν βρίσκεται σε καλή μέρα εκμεταλλευόμενη την ατομική ποιότητα ποδοσφαιριστών της και στη συνολική αμυντική λειτουργία.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν είναι και πάλι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος μετρά 14 γκολ σε 14 αγώνες. Τον ακολουθεί ο Μασούρας με έξι τέρματα, αλλά και οι Χασάν, Φορτούνης με τέσσερα.

Στον δημιουργικό τομέα ο Κώστας Φορτούνης έχει επτά ασίστ, με τους Βαλμπουενά, Καμαρά και Μασούρα να μετρούν από τρεις.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν πάρει σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα του τίτλου το οποίο θέλουν να διατηρήσουν μέχρι τα Play Offs, με τα δύο ντέρμπι του Γενάρη κόντρα στον ΠΑΟΚ να κρίνουν πολλά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας για την αναμέτρηση της Τούμπας.

Διαβάστε ακόμη...