Μαρτίνς : “Σταματήστε τον Ελ Καντουρί”!

Το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας πλησιάζει ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πως προσεγγίζει ο Πέδρο Μαρτίνς την αναμέτρηση αυτή.
Πηγή: sfina.gr
Μαρτίνς : “Σταματήστε τον Ελ Καντουρί”!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρόλευκων" μίλησε στους παίκτες για τα δυνατά και τα αδύναμα σημεία του ΠΑΟΚ, δείχνοντας συγκεκριμένα πράγματα μέσω βίντεο "σημαδεύοντας" ουσιαστικά τον Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Μαροκινός μέσος του Δικεφάλου, σύμφωνα με τα όσα είπε ο Μαρτίνς, είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης του Δικεφάλου και ζήτησε από τους χαφ του να μην του επιτρέψουν να περάσει την μπάλα με τις πάσες του προς τους επιθετικούς. Ο Πορτογάλος κόουτς πιστεύει ότι ο αγώνας θα κριθεί στην μονομαχία του άξονα και πιστεύει πως αν καταφέρουν οι παίκτες του να σταματήσουν τις εμπνεύσεις του Καντουρί θα αυξήσει κατά πολύ τις πιθανότητες νίκης.

Το σκάουτινγκ του Ολυμπιακού εστίασε στον Μαροκινό και ζήτησε από τους χαφ του να κόψουν στην... μέση τον ΠΑΟΚ, για να μην πάει η μπάλα σε Τζόλη και Ζίβκοβιτς που είναι ταχύτατοι και μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στο "ένας εναντίον ενός".

Ο Μαρτίνς κατά την διάρκεια της αναφοράς του μίλησε και στην παρουσία του Γιαννούλη, ζητώντας καλύτερη συνεργασία στην δεξιά πλευρά από τους παίκτες που θα παίζουν εκει, αλλά και στους αμυντικούς χαφ. Ο Πορτογάλος έδειξε και το... εναλλακτικό του πλάνο σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ο Γιαννούλης και αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Βιεϊρίνια.

Διαβάστε ακόμη...