«Ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΠΑΟΚ - Στόχος του Βόλου η εξάδα»

Aπό sdna.gr: Ο Σωτήρης Νίνης του Βόλου κατέθεσε τη δική του οπτική στην ήττα (3-1) της ομάδας του στην Τούμπα, ισχυριζόμενος ότι οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο αλλά ηττήθηκαν εξαιτίας της πίεσης στο δεύτερο.
Πηγή: sdna.gr
«Ευχάριστες και δυσάρεστες αναμνήσεις στον ΠΑΟΚ - Στόχος του Βόλου η εξάδα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωτήρης Νίνης στην κάμερα της NOVA μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

«Θεωρώ ότι μπήκαμε πολύ καλά στον αγώνα, κάναμε ευκαιρίες και ήμασταν με διαφορά καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε λίγο, ο ΠΑΟΚ έκανε και τις αλλαγές με έμπειρους και πολύ καλούς παίκτες, μας πίεσε. Δεχτήκαμε το γκολ από στατική φάση και έπρεπε κι εμείς να ανοιχτούμε λίγο για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Αλλά σε αυτά τα ματς, οι λεπτομέρεις είναι σημαντικές.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, θα έπρεπε να κρατήσουμε λίγο περισσότερο τη μπάλα. Όταν κάναμε και τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο θέλαμε να σκοράρουμε αλλά δε μπορέσαμε. Ήμασταν για άλλη μια φορά καλή με μια μεγάλη ομάδα, δείξαμε ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά. Στόχος μας είναι μια θέση στην εξάδα».

Για την αλλαγή προσώπου του Βόλου απόψε, σε σχέση με την κακή προηγούενη εμφάνιση κόντρα στον Άρη:

«Έχουμε αποδείξει από την αρχή της χρονιάς ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Με τον Άρη δεν καταφέραμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας. Αλλά έχουμε πολλή ποιότητα. Η εποχή δεν είναι και η ευκολότερη, γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια, αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε. Αυτή είναι και η διαφορά των ρόστερ μεταξύ μεγάλων και μικρότερων ομάδων».

Για την επιστροφή του στην Τούμπα, όπου έγραψε πριν χρόνια τη δική του θητεία με τα «ασπρόμαυρα»:

«Ναι πέρασα από εδώ, έχω ευχάριστες και δυσάρεστερες αναμνήσεις. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα».

Διαβάστε ακόμη...