Το προφίλ του ΝΠΣ Βόλος

To paokfc.gr και η στήλη Rival Analysis σας παρουσιάζει το προφίλ του ΝΠΣ Βόλος λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21.
Πηγή: paokfc.gr
Το προφίλ του ΝΠΣ Βόλος

Αποτελεί αναμφίβολα μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Με σωστή δουλειά, εξαιρετικές κινήσεις και ποδοσφαιρικό πλάνο, ο ΝΠΣ Βόλος έχει καταφέρει να βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας και να παλεύει για μία θέση στα Play Offs.

Έπειτα από τους συνεχόμενους προβιβασμούς των προηγούμενων ετών και την περσινή άνετη παραμονή, η ομάδα της Μαγνησίας μοιάζει έτοιμη για το επόμενο βήμα και τη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το καλοκαίρι δεν ήταν ήρεμο. Ουσιαστικά η ομάδα άλλαξε εντελώς, ενώ ο Σάκης Τσιώλης που επιλέχθηκε αρχικά να οδηγήσει την ομάδα στη φετινή σεζόν απομακρύνθηκε πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Στη θέση του ήρθε ο Άνχελ Λόπεθ, ένας 37χρονος προπονητής που παρά το νεαρό της ηλικίας είχε ήδη εμπειρία ως πρώτος προπονητής. Το έργο του Ισπανού κρίνεται θετικό στους πρώτους του μήνες στη χώρα μας, καθώς του πιστώνεται το γεγονός ότι η ομάδα βρήκε γρήγορα χημεία και παίζει όμορφο ποδόσφαιρο κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Ο ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται στην έκτη θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς, έχοντας πετύχει 17 γκολ, ενώ έχει δεχθεί 21.

Ο Τάσος Δουβίκας ηγείται του σκοραρίσματος με πέντε, ενώ ο Μπαριέντος έχει τρία, με τον Μπαρτόλιο να είναι πρώτος στη λίστα με τις ασίστ με τρεις, με τους Φεράρι και Μαρτίνες να ακολουθούν με δύο.

Η ομάδα του Βόλου έχασε τον Αμρ Ουάρντα , ενώ αποχώρησε κι ο Έρικ Γέντρισεκ, που δεν είχε βρει χρόνο συμμετοχής στη φετινή σεζόν, αλλά έχει ενισχυθεί ήδη με τους Μπουένο, Ρενάτο Σάντος και Φάουστο Γκρίλο, με τους δύο πρώτους να είναι παίκτες με υψηλές παραστάσεις στα γήπεδα της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.

Στο παιχνίδι της Τούμπας ο Λόπεθ δεν υπολογίζει στους τραυματίες Τέκιο, Τσοκάνη και Μπουένο, αλλά και στους τιμωρημένους Μπαρτόλιο και Κολόμπο.

Διαβάστε ακόμη...