Με απουσίες στην Τούμπα ο Βόλος

Δίχως πέντε παίκτες, αλλά με τον Νίνη στην αποστολή του θα αγωνιστεί στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (10/1 15:00), κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Βόλος.
Πηγή: sdna.gr
Με απουσίες στην Τούμπα ο Βόλος


Να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα όπως είναι η Τούμπα θα προσπαθήσει ο Βόλος, ο οποίος στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής αντιμετωπίζει τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Άνχελ Λόπεθ, η οποία ολοκλήρωσε το Σάββατο (9/1) την προετοιμασία της για την αναμέτρηση κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά», θα αγωνιστεί σε αυτή δίχως τους τιμωρημένους Μπαριέντος, Κολόμπο, τους τραυματίες Τσοκάνη, Κρητικό που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας, αλλά και τον Τέκιο.

Στον αντίποδα στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Νίνης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε το οποίο είχε σαν συνέπεια να μην αγωνιστεί στο ματς με τον Άρη.

Όσον αφορά την αποστολή των Θεσσαλών, για τον αγώνα απέναντι στους Θεσσαλονικείς, αυτή αποτελείται από τους: Γκαραβέλη, Κλέιμαν, Ντεντάκη, Φεράρι, Σάντσες, Μήτογλου, Γκρίλο, Λογαρά, Νίνη, Μαρτίνες, Ριένστρα, Μπάλλα, Κανελλάκη, Ρενάτο, Κιάκο, Μπαρτόλο, Δουβίκα και Περέα.

Διαβάστε ακόμη...