Παρατηρητής από την ΕΠΣ Πειραιά

Από thessports.gr: Από την ΕΠΣ του Γιάννη Σπάθα «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε» είναι ο παρατηρητής διαιτησίας που θα... κρίνει Γκορτσίλα και Κουμπαράκη για τα διαιτητικά όργια της Τρίπολης.
Πηγή: thessports.gr
Παρατηρητής από την ΕΠΣ Πειραιά

Γκορτσίλας και Κουμπαράκης ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές στη χθεσινή αναμέτρηση του «Θ.Κολοκοτρώνης», βάζοντας το... χέρι τους για το τελικό 0-4 των Πειραιωτών.

Τόσο το πρώτο, όσο και το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού δεν θα έπρεπε να μετρήσουν ποτέ, όπως επισήμανε και ο Τάσος Κάκος αφού στη μεν πρώτη περίπτωση έγινε διπλό επιθετικό φάουλ και στη δεύτερη δεν υπήρξε κανένα φάουλ στον Ελ Αραμπί (σκόραρε με απευθείας εκτέλεση ο Φορτούνης).

Ενδιαφέρον θα έχει πάντως να δούμε ποια θα είναι η βαθμολογία που θα έχουν οι δύο ρέφερι από τον παρατηρητή διαιτησίας του αγώνα.

Και το ενδιαφέρον έγκειται φυσικά στο γεγονός ότι θα τους βαθμολογήσει ο Νίκος Αγαδάκος από την ΕΠΣ Πειραιά του... Γιάννη Σπάθα, της περίφημης φράσης «Ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να κερδάνε» και του οποίου ο γιος (σ.σ. Ηλίας Σπάθας) είχε πρωταγωνιστήσει μερικά χρόνια πριν σε ένα άλλο παιχνίδι Αστέρα-Ολυμπιακού, σε μία από τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής διαιτησίας.

Διαβάστε ακόμη...