«Στο Αστέρας - Ολυμπιακός ο διαιτητής είχε μια φοβία και υπέπεσε σε λάθη»

Από paok24.com:Ο Τάσος Κάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του SDNA «After» και σχολίασε τις αμφισβητούμενες φάσεις του Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός και αναφέρθηκε και στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.
Πηγή: paok24.com
«Στο Αστέρας - Ολυμπιακός ο διαιτητής είχε μια φοβία και υπέπεσε σε λάθη»

«Τρεις περιπτώσεις που έχω να αναφερθώ. Στην πρώτη περίπτωση στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, οι εικόνες τα λένε όλα, μια εικόνα χίλιες λέξεις, δύο επιθετικά φάουλ και ο Ελ Αραμπί, και ο ποδοσφαιριστής που κάνει το γκολ έχει χρησιμοποιήσει τα χέρια , είναι εύκολη περίπτωση, πιο εύκολη για τον VAR, δεν δικαιολογείται ο VAR που έχει ευχέρεια και χρόνο να δει τις φάσεις, από όποια γωνία με replay. Έχει να κάνει με αυτούς που το χρησιμοποιούν. εκεί είναι το πρόβλημα».

Για τη δεύτερη περίπτωση, το τελείωμα στο ημίχρονο, αν υπήρχε πέναλτι για τον Αστέρα, ανέφερε:

«Είναι μια περίπτωση όταν ο τερματοφύλακας πετύχει το σκοπό του, δηλαδή αν αποκρούσει τη μπάλα και στη συνέχεια βρίσκει αντίπαλο, δεν υπάρχει παράβαση, είναι η φυσική συνέχεια της προσπάθειας του, δεν μπορεί να σταματήσει την κίνησή του».

Για το φάουλ υπέρ του Ελ Αραμπί:

«Δεν υπάρχει φάουλ, ο επιθετικός ξεγελάει τον διαιτητή, δεν έγινε ποτέ από τον αμυντικό του Αστέρα. Είναι εύκολη φάση, δεν υπάρχει βαθμός δυσκολίας, έδειξε ο διαιτητής ότι έχει μια φιλοσοφία σε όλο το παιχνίδι, ότι έχει μια φοβία, γι' αυτό και θεωρώ ότι υπέπεσε σε αυτά τα λάθη. Όποια τεχνολογία και να έχουμε αν δεν είναι στα σωστά χέρια, δεν μπορούμε να προοδεύσουμε».

Παράλληλα ανέφερε για τα παιχνίδια που ο ίδιος είχε σφυρίξει στο παρελθόν τον Αστέρα αλλά και για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ:

«Ο Αστέρας είναι μια ομάδα, που δεν χάνει στην έδρα της. Έχω σφυρίξει σε πολλά παιχνίδια εκεί. Σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια, προηγείται παρασκήνιο. Είναι ομάδα δυναμική στην έδρα της, από όσα την είχα παίξει έχασε μόνο ένα παιχνίδι. Αν σφύριζε έτσι ο Κλατενμπεργκ, όπως στα σεμινάρια, δε θα ήταν ούτε στο τοπικό Αγγλίας».

Διαβάστε ακόμη...