Κατέθεσαν Καραπαπάς, Σιαμπάνης και Δεληζήσης περί δωροδοκίας

Από grtimes.gr : Οι δύο ποδοσφαιριστές του Άρη και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού φέρονται ότι επανέλαβαν και στην αστυνομία τα λεγόμενά τους για την απόπειρα δωροδοκίας από άνθρωπο του ΠΑΟΚ.
Πηγή: grtimes.gr
Κατέθεσαν Καραπαπάς, Σιαμπάνης και Δεληζήσης περί δωροδοκίας

Με γρήγορο ρυθμό προχωράει η διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης που παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος για την απόπειρα δωροδοκίας ποδοσφαιριστών του Άρη, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «κιτρινόμαυρων», Μ. Σιαμπάνης και Γ. Δεληζήσης, κατέθεσαν χθες το απόγευμα ενώ ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού έδωσε ένορκη κατάθεση σήμερα το πρωί , στις αρμόδιες αστυνομικές υπηρεσίες.

Οι τρεις μάρτυρες φέρονται ότι εμμένουν στα λεγόμενα τους, περί απόπειρας δωροδοκίας, που είδαν το φως της δημοσιότητας και προκάλεσαν την εισαγγελική έρευνα. Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να ελεγχθούν οι συνομιλίες των εμπλεκομένων, μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Μετά την καταγγελία του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Κωνσταντίνου Καραπαπά για απόπειρα δωροδοκίας στον τερματοφύλακα του Άρη, Μάριο Σιαμπάνη, ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας ζήτησε να διακριβωθεί αν στοιχειοθετούνται αδικήματα αναφορικά με απόπειρα δωροδοκίας σε αγώνα που συμπεριλαμβάνεται στο στοίχημα και απόπειρα παράνομης βίας .

Η προκαταρκτική εξέταση ανατέθηκε στο τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και θα βρίσκεται υπό την επίβλεψη της αθλητικής εισαγγελέως.

Διαβάστε ακόμη...